Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Enerji, protein ve lezzet dolu yepyeni bir karışım

Türkiye’nin köklü kuruyemiş markası Tadım, yepyeni bir karışım hazırladı. ‘cranberry, kavrulmuş beyazlatılmış badem, kavrulmuş yer fıstığı, ...

Türkiye’nin köklü kuruyemiş markası Tadım, yepyeni bir karışım hazırladı. ‘cranberry, kavrulmuş beyazlatılmış badem, kavrulmuş yer fıstığı, çiğ kabak çekirdeği içi ve kurutulmuş dut’tan oluşan Tadım Sportif, enerji, protein ve lezzet yüklü 75 gram paketleri ile raflarda yerini aldı.

Günümüzde sağlıklı yaşam ve spor alışkanlığının yaygınlaşmasıyla birlikte doğal lezzetlere olan ilgi de hızla artıyor.

Zengin ürün çeşitliliğiyle Türkiye’nin tadı tuzu Tadım, bu trende yönelik yepyeni bir karışım hazırladı. Tadım’ın en yeni ürünü Tadım Sportif, lezzetli olduğu kadar protein ve enerji yüklü karışımıyla herkesin beğenisini kazanacak. Tadım Sportif’in 75 gramlık paketlerinde ‘cranberry, kavrulmuş beyazlatılmış badem, kavrulmuş yer fıstığı, çiğ kabak çekirdeği içi ve kurutulmuş dut’ bulunuyor.

Ara öğünler için lezzetli bir alternatif olan Tadım sportif, aynı zamanda hayatında spora yer verenler için de ideal bir protein kaynağı olacak. Spor öncesi ve sonrasında enerji ve protein ihtiyacını karşılayan Tadım Sportif’in bir paketi 15,3 gram protein, 383 kalori içeriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe