Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sezonun trendlerini mutfaklara taşıyor

Bu sezon mutfaktaki lezzetlere, Crate and Barrel’ın renk ve doku birliktelikleri ilham veriyor Yaşamın her alanına keyif ve mutluluk katan C...

Bu sezon mutfaktaki lezzetlere, Crate and Barrel’ın renk ve doku birliktelikleri ilham veriyor

Yaşamın her alanına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, mutfaklarda renklerin ve farklı dokuların uyumlu birlikteliğiyle dikkat çekiyor. Bu sezonun trendleri arasında yer alan bakır ve mermer dokularıyla birlikte siyah-beyaz uyumu, Crate and Barrel ile mutfaklarda göze çarpıyor.

Sezonun gözdesi: Bakır ve mermer

Crate and Barrel’ın bakır ve mermer ürünleri, sezonun trendlerini ister yemek pişirirken keyifle kullanacağınız ürünlerle, isterseniz de hayatınızı kolaylaştıracak aksesuarlarla mutfaklarınıza taşımanız için fırsat sunuyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan Mauviel Bakır Rosto Seti, antika bakır süzgeç, bakır pişirme gereçleri, ölçü kapları, tuz ve karabiber değirmenleri yemeklerin hazırlanmasına eşlik ederken, Martin Bakır Kokteyl Bardakları, Orb Bakır Rengi Kokteyl Shaker ve Bodum Chambord Bakır French Press ise lezzetli yemeklerden sonraki saatlere keyif katıyor.

Gri damarlı beyaz mermerden üretilen French Kitchen Mutfak Rafı, hem mermerin şıklığını mutfaklara taşımak, hem de yemek kitaplarınız ve hazırlık malzemelerinizi saklamak için şık bir alternatif oluyor. Sezonun trendini daha ufak dokunuşlarla yakalamak için ise Crate and Barrel, 2 Katlı Mermer Servis Tabağı, Mermer Bıçaklı Servis Tahtası, Mermer Servis Tabağı gibi şık ve kullanışlı ürünlerden oluşan French Kitchen Serisini sunuyor.

Zıtların uyumu: Siyah ve Beyaz

Siyah ve beyazın uyumunu mutfaklara taşımak için Crate and Barrel, sade hatlara sahip beyaz stoneware Üstüne Yazılabilir Kavanozları veya üzerindeki yazılarla içeriği hakkında size ipucu veren modern stildeki Çay ve Kahve Kavanozlarını öneriyor. Sevdiklerinize trendleri yansıtan sunumlar hazırlamanız için ise eskitme bronz kaplamalı sapları ile rustik bir havaya sahip Taz 3 Parça Peynir Bıçağı Seti ve her biri demirden, elde çekiçlenerek yapılan Feast Servis serisi en şık çözümler arasında yer alıyor.

Büyük mutfaklar için ise Crate and Barrel, eski ile yeniyi buluşturan ve “cottage” tarzının modern bir yansıması olan Belmont Mutfak Adasını tasviye ediyor. Geniş tezgah ve saklama alanı sunan mutfak adası, siyah ve beyaz renk alternatifleriyle mutfaklarda ferahlık sağlıyor. Çok amaçlı kullanılabilir Sheridan Mutfak Adası ise çalışma alanınızı genişletmekle kalmayıp size ekstra bir depolama alanı da sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok