Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Servise hazır lezzeti de levreği de bol çorba

Dardanel güvencesiyle hiçbir koruyucu madde ve katkı malzemesi içermeden hazırlanan, Ege levreğinin lezzetli malzemeler ve baharatlarla olan...

Dardanel güvencesiyle hiçbir koruyucu madde ve katkı malzemesi içermeden hazırlanan, Ege levreğinin lezzetli malzemeler ve baharatlarla olan birlikteliğinden ortaya çıkan Dardanel Levrek Çorba, sıcacık lezzetiyle sofralara geliyor. Size tek kişilik pratik ambalajı sadece mikrodalgaya atıp, lezzetin tadına bakmak kalıyor.

Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, yeni ürünü tek kişilik ambalajıyla mikrodalgaya uygun levrek çorbayı balık severlerin beğenisine sunuyor.

Zahmetli olması ve vakit alması sebebiyle çoğunlukla dışarda yenilen balık çorba, Dardanel uzmanlığıyla artık evlere giriyor. Lezzetli ve bir o kadar da pratik Dardanel Levrek Çorba, mikrodalgada birkaç dakika içinde servise hazır hale geliyor.

Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen Dardanel Levrek Çorba, Türkiye’de ilk kez tek kişilik özel ambalajında pişirilmiş olarak satışa sunuluyor.

Türk damak tadına uygun olarak geliştirilen ve mikrodalgaya uygun tasarlanan paketiyle sadece ısıtılarak birkaç dakika içinde servis edilebilen Dardanel Levrek Çorba, kışın soğuk günlerinde ev sofralarının baş tacı olmaya geliyor. İçeriğinde renklendirici ve lezzet arttırıcı Monosodyum Glutamat (MSG) bulunmayan Dardanel Levrek Çorba, Migros ve Macrocenter’larda tek kişilik ambalajında tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok