Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fas Yemekleri Festivali Istanbul’da

Fas’ın büyüleyici kültürünün ve eşsiz yemeklerinin tanıtılacağı Fas Yemekleri Festivali, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da meraklılarıyla bu...

Fas’ın büyüleyici kültürünün ve eşsiz yemeklerinin tanıtılacağı Fas Yemekleri Festivali, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da meraklılarıyla buluşuyor.

Dünya çapında filmlere konu olan, tarihinde birçok kültürün izi bulunan ve bu zenginliği mimarisinden dokusuna, insanlarından lezzetlerine kadar yansıtan Fas, eşsiz baharatları, Endülüs, İspanyol, Arap ve Fransız mutfaklarının etkisini taşıyan, etkileyici tat kombinasyonlarıyla öne çıkıyor. Shangri-La Bosphorus, Istanbul, dünya mutfaklarını misafirleriyle buluşturduğu IST TOO’da Fas Mutfağı’ndaki tecrübesiyle tanınan, gastronomi dünyasının başarılı ve deneyimli ismi, Şef Khadija Rhouas’ı ağırlayarak, özenle hazırlanan Fas Yemekleri Festivali’yle lezzet severlere keyifli bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Fas Yemekleri Festivali’nin zengin menüsünde Harira çorbası, Fas Usülü Mercimek çorbası, Zaalouk, Chermoula soslu kalamar, Pastille gibi başlangıçlar, Tajin çeşitleri, etli ve sebzeli kuskus, Fas Kebabı, Chermoula soslu balık, fıstıklı muhallebi, vanilyalı dondurma eşliğinde Basbousa gibi Fas’a özgü birçok geleneksel lezzetin yanı sıra farklı pişirme teknikleri ve malzemeleri ile öne çıkan meze çeşitleri de bulunuyor.

Geçmişten Günümüze, Dünyaca Ünlü Enfes Lezzetleriyle Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da Nisan Ayında Fas Zamanı!

Şef Khadija Rhouas’ın dokunuşları ile gastronomik bir lezzet şölenine dönüşecek olan Fas Yemekleri Festivali’nde, 5 – 22 Nisan tarihleri boyunca konsepte özel hazırlanan bir a la carte, iki de set menü yer alıyor. Festival boyunca Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Fas’ın egzotik ve iştah kabartan ruhunu tüm otele yansıtıyor ve geleneksel Akşamüstü Çay Saatleri ve Cumartesi – Pazar Brunchları’nda da seçkin Fas lezzetlerinden sunuyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Fas Yemekleri Festivali ile tüm lezzet tutkunları uzak diyarlarda gastronomik bir gezintiye çıkacak, yepyeni deneyimler keşfedecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok