Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralarınızdaki asaleti tamamlıyor

Dünyanın en değerli yemek takımı Fine Pearl ile klasik yemek takımı anlayışına farklı bir boyut kazandıran Karaca, eşsiz takımlarından Rolle...

Dünyanın en değerli yemek takımı Fine Pearl ile klasik yemek takımı anlayışına farklı bir boyut kazandıran Karaca, eşsiz takımlarından Roller ile sofraların baş tacı oluyor.

Dünyada bir ilki gerçekleştirerek gerçek inciden ürettiği yemek takımı ‘Fine Pearl’ü kadınların beğenisine sunan Karaca, şıklık sembolü Roller ile sofralarınızdaki asaleti tamamlıyor.

Fine Pearl’ün en özel koleksiyonlarından biri olan Roller Yemek Takımı, sahip olduğu altın-gümüş renkleriyle asillerin güçlü duruşunu vurguluyor. Roller, Ortaçağ mitolojisinde adaleti ve eşitliği simgeleyen yuvarlak masadan ilham alınarak tasarlanan dairesel biçimli süslemeleriyle, misafirleriniz için hazırladığınız sofralarda benzersiz zevkinizi yansıtıyor. Karaca tasarımcıları tarafından hayata geçirilen ve 86 parçadan oluşan Fine Pearl Roller Yemek Takımı ile inci kadar eşsiz sofralar kurarak ailenizi ve dostlarınızı hayran bırakacaksınız.


Karaca'nın kalitesi ve tasarım farkıyla ortaya çıkan Fine Pearl Roller ile hafızalarda kalacak sofralara imza atacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe