Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

‘Academia Barilla’ makarnaları Türkiye’de

Dünyanın lider makarna üreticisi Barilla, lezzet tutkunları için ürün gamını genişletmeye devam ediyor. İtalya’da Barilla'ya özel olarak...

Dünyanın lider makarna üreticisi Barilla, lezzet tutkunları için ürün gamını genişletmeye devam ediyor. İtalya’da Barilla'ya özel olarak ekilen en yüksek kalitedeki ‘Aureo’ buğdayı ile üretilen Academia Barilla makarna serisi Türkiye’de satışa sunuldu. 

Geleneksel bronz kalıp yöntemi ile üretilen, yüksek miktarda kaliteli protein içeriği ve her zaman al dente kıvamı ile öne çıkan Academia serisi, 5 çeşidi ile makarna severlere lezzet şöleni yaşatacak

Gıda devi Barilla, İtalya’nın en özel buğdayı ile ürettiği en iyi makarnası Academia Barilla serisini satışa sundu. İtalyan gastronomi kültürünün tüm dünyaya tanıtılması, geliştirilmesi ve Akdeniz mutfağının kültürel mirasını korumak için Barilla tarafından Parma’da kurulan Academia Barilla ile aynı ismi taşıyan yeni seri, İtalyanların en çok sevdiği 5 makarna çeşidiyle üretildi.



HER PİŞİRMEDE EŞSİZ, HER ZAMAN AL DENTE

Sadece Barilla için ekilen İtalya’nın en özel buğdayı ‘Aureo’ ile üretilen Academia Barilla serisi, “Mükemmelliğe alışacaksınız” sloganı ile makarna severlerin beğenisine sunuldu. Yüksek miktarda kaliteli protein içeriği öne çıkan yeni seri, gurmelerden ve şeflerden de tam not aldı. Geleneksel bronz kalıp yöntemi ile üretilen Academia Barilla, pürüzlü yüzeyi sayesinde, hazırlanan sosların makarna ile çok daha iyi bütünleşmesini sağlıyor. Al dente kıvamı ile gurme makarna deneyimlerinin vazgeçilmezi olacak yeni seri, spaghetti, linguine, penne rigate, fusilli ve orecchiette çeşitleriyle Türkiye’de raflardaki yerini aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok