Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ege’nin Hafif Lezzeti Gelin Turşusu Kiva’da

Anadolu’nun binlerce yıllık yöresel lezzetlerini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva, menüsünü baharın en sevilen tatlarıyla yeniledi....

Anadolu’nun binlerce yıllık yöresel lezzetlerini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva, menüsünü baharın en sevilen tatlarıyla yeniledi. Mevsimsel yemeklerle zenginleşen menünün özel lezzetlerinden biri de gelin turşusu.

Yeni menüsüyle Anadolu’nun binbir bahar lezzetini şehrin merkezine taşıyan Kiva, Aydın yöresinin pişirme usulleriyle hazırlanan gelin turşusunu misafirleriyle buluşturmaya başladı.

Günlük olarak hazırlanan ve soğuk şekilde servis edilen gelin turşusu, alışılagelenden farklı olarak hafif bir yemek olarak tüketiliyor.

Yaz sebzelerini tam mevsiminde aynı tarifte buluşturan gelin turşusu, lezzetini patlıcan ve kırmızı biberin yanı sıra limonun yumuşak ekşiliğinden alıyor. Hafif tatlar tercih edenlerin favorisi olmaya aday gelin turşusu, mevsimin tazeliğini ve canlılığını yansıtıyor.

Ege’den Güneydoğu Anadolu’ya, Karadeniz’den İç Anadolu mutfağına kadar geniş lezzet çeşitliliği ile dikkat çeken Kiva Bomonti, 3 farklı bölümden oluşan odaları ve giriş katındaki kış bahçesinde keyifli bir atmosfer sunuyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe