Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklara Sağlık Geliyor

Doğal ve Uzun Ömürlü Titanium Serisi ile Mutfaklara Sağlık Geliyor. Tefal’in mutfaklara yepyeni armağanı: Tefal Titanium Serisi ile evinize ...

Doğal ve Uzun Ömürlü Titanium Serisi ile Mutfaklara Sağlık Geliyor. Tefal’in mutfaklara yepyeni armağanı: Tefal Titanium Serisi ile evinize sağlık.

Mutfakların olmazsa olmazı tavalarda kullanılan malzeme, hazırladığınız yemeklerin lezzeti kadar sağlığınızı da etkiliyor. Sağlığınıza sizin kadar önem veren yeni Tefal Titanium Serisi ile doğada bulunan ve tıpta dahi kullanılan titanyum materyali sayesinde yemekler lezzetli olduğu kadar sağlıklı.

60 yıldır evinizin en yenilikçi yardımcısı Tefal, sağlıklı ve güçlü yapısıyla dikkat çeken, granit kaplamaya göre 3 kata kadar daha dayanıklı olduğu test edilmiş ve kanıtlanmış Titanium Serisi ile keyifli sofraların başkahramanı olmaya aday.

Güçlü ve aşınmaya karşı dayanıklı yapısı, yüksek yapışmazlık özelliği ile ön plana çıkan Tefal Titanium Serisi kaplama uzmanlığını en üst seviyeye çıkarıyor. Bu seriye ait Titanium Force ile 4 yıl, Titanium Pro ile 8 yıl, Titanium Excellence ile ise tam tamına 12 yıl boyunca yapışmaz kaplama dayanıklılığı sunuluyor. Üstün yapışmazlık özelliği sayesinde son derece kolay temizlenen Titanium Serisi, ideal pişirme sıcaklığı göstergesi Thermo-spot sayesinde, yemekleri tam kıvamında pişiriyor. Bu özel serinin şık tasarımı ile pişirdiğiniz lezzetli yemekleri kolay servis edebilir, yemek yapma keyfinizi arttırabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe