Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sıcak Günlere Özel Hafif Lezzetler

Brasserie konseptini yeni bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome, havanın ısındığı bahar - yaz döneminde, lezzeti ve görüntüsüyle sofralar...

Brasserie konseptini yeni bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome, havanın ısındığı bahar - yaz döneminde, lezzeti ve görüntüsüyle sofraların vazgeçilmezi olan en güzel salata seçeneklerini misafirleriyle buluşturuyor. 

Monochrome’un öne çıkan salata alternatifleri arasında süper salata, somon ve ricotta salatası, harissalı tavuk salatası ve yeşil yeşil yeşil salata yer alıyor.

Monochrome’da marul, avokado, salatalık, kinoa, süper tohumlar, fesleğen, füme mısır, kişniş, yeşil mercimek, bezelye ve nohut filizleri ile hazırlanan süper salata, beyaz balzamik sos ile servis ediliyor ve misafirlerin arzusuna göre tavuk ile zenginleştirilebiliyor. Hafif fümelenmiş somon, yeşil zeytinler ve kimyonlu patateslerin; soya fasulyesi, taze rendelenmiş rezene ve limon vinegret ile harmanlanmasıyla lezzet kazanan somon & ricotta salatası ise hafifliğiyle bahar ve yaz mevsimlerinde en çok tercih edilen tatlardan biri oluyor.

Monochrome’un öne çıkan lezzetlerinden olan harissalı tavuk salatası; humus ve sarımsaklı yoğurtla harmanlanan fırınlanmış harissa marineli kemiksiz tavuk butları, marul, turp, salatalık, bebek domates, taze kişniş, maydanoz, havuç ve turşulanmış kırmızı lahana ile hazırlanarak hem göze, hem de damağa hitap ediyor. Salatada yoğun yeşillikten vazgeçemeyenlerin favorisi olmaya aday yeşil yeşil yeşil salata ise taze kişniş, nane, maydanoz, roka, taze soğan, soya fasulyesi, kuşkonmaz, fırınlanmış ay çekirdeği, kabak çekirdeği, badem tohumları, adaçayı, yeşil mercimek ve bezelye filizleri ile hazırlanarak, limon sos ve kruton ile lezzetlendiriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok