Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şifa deposu 'Taze Zerdeçal' dört mevsim sofranızda

Verita tropikal meyve ailesine yeni bir üye daha katıldı. Verita Taze Zerdeçal, sağlıklı beslenmek isteyenler için aromatik acımsı lezzeti, ...

Verita tropikal meyve ailesine yeni bir üye daha katıldı. Verita Taze Zerdeçal, sağlıklı beslenmek isteyenler için aromatik acımsı lezzeti, güzel kokusu ve tazecik dokusuyla raflardaki yerini aldı.

Sağlığa faydaları uzak doğu kültürlerince yüzyıllardır bilinen zerdeçal taze haliyle yeni tariflere lezzet katmaya hazır. Verita, 6 kıta 35 ülkeden mevsiminde yetişmiş yirmi beşi aşkın “dünyanın meyvesi”ni ülkemize getirerek lezzet tutkunlarını yeni tatlarla tanıştırmaya devam ediyor.

Zencefil familyasından olan zerdeçalın ince kabuğunun altında turuncu renge sahip lifli bir dokusu var. Antioksidan özelliği ve içerdiği “curcumin” maddesi zerdeçalı şifacıların gözdesi yaparken, aromatik ve benzersiz tadı da uzak doğu sofrasının vazgeçilmezi yapmıştır.

Salatalardan pilava, çorbalardan sosa kadar pek çok tarifte kullanılan taze zerdeçalı tüketmenin pek çok alternatifi bulunmakta. Karabiber ile tüketildiğinde içindeki faydalı bileşenlerin emilimi 20 kat kadar artmakta.

Bitkilerin kurutulma sürecinde içindeki faydalı uçucu yağlar kayba uğradığından taze zerdeçalın besin değeri toz halinde olana göre çok daha yüksek. C ve E vitamini yönünden zengin taze zerdeçal yemeklerimize hem renk hem aroma hem de sağlık katmakta, bağışıklık sistemini arttırmaya yardımcı olmaktadır.

Kalite standartlarına uygun olarak paketlenen ve sunulan Verita Taze Zerdeçal’ı seçkin marketlerde, manavlarda, aktarlarda ve baharatçılarda 100 gramlık paketlerde bulabilirsiniz. Verita Taze Zerdeçal serin ve kuru bir yerde en az iki hafta boyunca tazeliğinden ve besin değerinden bir şey kaybetmeden saklanabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok