Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

The Pidde’sin Hedefi 'Günde 1 Milyon Pide'

QT Holding iştiraki QT Food’un ilk önemli yatırımlarında The Pidde’s, geleneksel Türk mutfağının en fazla tercih edilen lezzetlerini global ...

QT Holding iştiraki QT Food’un ilk önemli yatırımlarında The Pidde’s, geleneksel Türk mutfağının en fazla tercih edilen lezzetlerini global marka amacıyla yola çıktı. Döner ve kebap çeşitlerinden sonra Türk halkının en çok tercih ettiği pide, değişik damak zevklerine uygun değişik tatlarla lezzet severlerin masalarına gelecek.

Son dönemlerde ihmal edilen yemeklerin hazırlanma koşullarının yanı sıra kullanılan malzemelerin içerik ve kalitelerini de arttırmayı hedefleyen The Pidde’s yeni bir dünya lezzetini de yaratacak. Bu amaçla, ülkemizin en ünlü pide ustalarını bir araya getirerek, yaklaşık bir yıllık Ar-Ge çalışmaları ile geleneksel lezzetimiz, uluslararası standartlarda ve günümüz sağlıklı beslenme trendlerine en uygun tariflere dönüştürüldü.

Günümüz insanının daha sağlıklı beslenme çabasına uygun, kaliteli ve doğal içeriklerle üretilen ‘ince’ hamura klasik kuşbaşı, kıymalı çeşitlerinin yanında sebzeli, patlıcan beğendi ve peynirli seçenekleri de menülerde yer alıyor.14 ayrı çeşit çıtır pidenin yanı sıra geleneksel turşu çeşitleri, özenle pişirilmiş organik sebzelerden hazırlanmış çorbalar, yemek sonrası tercih edenler için de hafif ve sağlıklı beslenme tercihlerine uygun tatlılar da menü de yer almaktadır.

QT Food tarafından kurulan, iki yıl sonunda reçete ve konsept geliştirme çalışmaları ile birlikte franchising alt yapısı hazırlanan The Pidde’s restaurant zinciri özellikle hızlı tüketim gıda sektöründe tüketicilere hizmet vermeye devam edecek. İlk restaurantını İstanbul Bebek’te açan The Pidde’s, Levent ve Mecidiyeköy Nurol Tower olmak üzere üç lokasyonda hizmet vermektedir. Yıl sonunda kadar zincirini 10 restauranta çıkartmayı hedefleyen The Pidde’s, yeni restaurantlarını İzmir, Bursa, Ankara gibi tüketim alışkanlıklarının yoğun olduğu illerde açmayı planlıyor.

Türkiye’de çok hızlı bir şekilde büyüyen The Pidde’s, 2018 yılında sınırlarımızı aşarak, yurtdışındaki lezzet severlerin karşısına çıkacak. Turizm ve tüketim potansiyeli yüksek ülkelerde hızlı büyümeyi amaçlayan The Pidde’s İtalyanların dünyada adet marka haline gelen pizzasının karşısına önemli bir rakip olarak çıkacak.

New York, Londra, Dubai, Paris gibi dünyanın en fazla turist çeken şehirlerinde hızla zincirleşmek İsteyen The Pidde’s günde “ 1 Milyon Pide “ hedefine ulaşmak için 2018 yılı sonunda Pekin ve Sangay’da da restaurant açmayı planlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok