Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Buse Terim Babalar Günü sürprizi için Mutfak Atölyesi’ndeydi

Buse Terim hem kendi babası hem biricik kızının babasına yapacağı Babalar Günü sürprizi için, yemek keyfini bir şölene dönüştürmek adına iht...

Buse Terim hem kendi babası hem biricik kızının babasına yapacağı Babalar Günü sürprizi için, yemek keyfini bir şölene dönüştürmek adına ihtiyaç duyulan püf noktaların paylaşıldığı Eataly Mutfak Atölyesi’ndeydi. 

Bir yandan Eataly Executive Şefi Claudio Chinali’den aldığı lezzet sırlarını uygulayan Buse Terim, bir taraftan da Eataly’de bulunabilecek leziz Babalar Günü hediye önerilerinde de bulundu.

Buse Terim, eşinin ilk Babalar Günü’nü kutlayacağı bu özel günün hazırlıklarını lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly’de gerçekleştirdi. Babalar Günü hediyesi olarak İtayan mutfağı seven eşine gerçek bir İtalyan yemeği hazırlamak amacıyla taze makarna yapmayı Eataly Mutfak Atölyesi’nde öğrenen Buse Terim, bu keyifli süreci videoya çekerek kendi Youtube kanalında takipçileriyle paylaştı. Buse Terim, sürprizi için Eataly Executive Şefi Claudio Chinali’den öğrendiklerini uygularken, aynı zamanda bir yaşam alanı olan Eataly’den Babalar Günü için tercih edilebilecek hediyeler hakkında öneride bulundu.

Eataly Mutfak Atölyesi’nde babalar ile birlikte geçirilebilecek keyifli bir workshoptan leziz sofralar hazırlayabilmek için Eataly Market’in zengin ürün seçeneklerine, Eataly Restoran’da beraber yenilecek bir akşam yemeğinden hobi ve gurme ürünlerine dek her zevke uygun alternatifler paylaştı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok