Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

‘European Product Design Award’tan tasarım ödülü

Paşabahçe’nin tasarımıyla göz dolduran ürünlerine bir yenisi katıldı. Doğanın saf dokusundan ilham alan Linden masaüstü koleksiyonu, bu yıl ...

Paşabahçe’nin tasarımıyla göz dolduran ürünlerine bir yenisi katıldı. Doğanın saf dokusundan ilham alan Linden masaüstü koleksiyonu, bu yıl ilk kez düzenlenen ‘European Product Design Award’tan tasarım ödülüyle döndü.

Evlerin vazgeçilmezi Paşabahçe, ürünleriyle ödülleri toplamaya devam ediyor. Tasarımlarıyla cam ürünlere anlam katan Paşabahçe, doğadan ilham alan yeni yemek takımı Linden ile ‘European Product Design Award’ta ödüle layık görüldü.

Bu yıl ilki düzenlenen "European Product Design Award" tasarım ödülleri, ürünlerin ve tasarımcıların ön plana çıkmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Yarışmada, ürün tasarımı alanında ulaşım araçları, mobilya, kentsel ürünler gibi farklı başlıklarda en yenilikçi uygulamalar ödüllendiriliyor.

Ağaçların gövdesindeki halkalardan ilham alınarak yaratılmış Linden masaüstü koleksiyonunda 3 boy tabak ve 2 boy kase bulunuyor. Linden koleksiyonu doğanın güzelliğini yansıtan tasarımıyla sofralara enerji ve farklılık getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe