Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gerçeklerini Aratmayan Replika Saatler

Öncelikle şuna bir açıklık getirelim; replika demek pazar malı ya da çakma dediğimiz kötü taklitler demek değildir. Sanıldığının aksine repl...

Öncelikle şuna bir açıklık getirelim; replika demek pazar malı ya da çakma dediğimiz kötü taklitler demek değildir. Sanıldığının aksine replikalar gerçeğine en yakın kalitede hatta bazen orijinaliyle birebir olan taklitler demektir.

Özellikle son yıllarda replika saatlerin orijinallerini aratmaması pek çok kişiyi replika saatleri satın almaya yönlendirmiştir. Öyle ki bazı replika saatleri gerçeğinden ayırt etmek için saatin mekanizmalarına kadar sökmek gerekebilir. Hatta pek çok satıcının bunu fırsat bilerek replika ürünleri orijinal olarak sattığı da bilinen bir gerçek. Bu yüzden replika ya da orijinal bir saati güvenilir bir satıcıdan almanızda fayda olacaktır.

Replika saatler 316 L kalite paslanmaz çelikten üretilmektedir ve darbeye dayanıklı mineral cam kullanılmaktadır. Pilli olan replika saatler kronometre özelliği taşırken otomatik mekanizmalı replika saatlerde tarih, yıl, güneş ve ay göstergesi bulunmaktadır. Replika saatlerin en önemli özelliği tıpkı gerçeğinde olduğu gibi tüm mekanizmaların aktif olarak çalışıyor olmasıdır. Bu saatler başta Çin olmak üzere Asya’nın çeşitli ülkelerinde üretilmektedir. Size bu saatlerin İsviçre veya İtalya’da üretildiğini söyleyen satıcılar olacaktır fakat bu büyük bir yalandır.


Replika saatler de kendi aralarında kalitelerine göre farklılık göstermektedir. Gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar iyi replikalar üretildiği gibi orijinaliyle aralarında pek çok fark bulunan replikalar da üretilmektedir. Bunun için replika bir saat alırken saatin A+++ kalite olduğuna emin olmalısınız. Eminim ki replika bir saat aldıktan sonra görünüşünde ve kullanımında orijinalinden çok bir fark göremeyeceksiniz. Tüm bunlardan sonra lüks saat markalarının çok yüksek meblağlara sattığı saatleri daha makul fiyatlara almak sizin de kulağınıza hoş gelmiyor mu?

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok