Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kim demiş ‘ekmeksiz’ hamburger olmaz diye?

Carl’s Jr., ekmek yerine marul yapraklarına sarılarak hazırlanan ‘low-carb’ burgerleri ile ezber bozuyor Hamburgerin sözlük anlamına hiç bak...


Carl’s Jr., ekmek yerine marul yapraklarına sarılarak hazırlanan ‘low-carb’ burgerleri ile ezber bozuyor

Hamburgerin sözlük anlamına hiç baktınız mı? Dünyanın en sevilen yiyeceklerinden biri olan hamburgeri sözlükler aynen şöyle tarif ediyor; iki dilim yuvarlak sandviç ekmeği arasına yerleştirilen bir köfteyle yapılan sandviç türü... Peki ya sizlere çeşit çeşit hamburgerlerin, lezzetinden ödün vermeden ekmeksiz de hazırlanabildiğini söylersek...

Hakiki hamburgerin temsilcisi Carl’s Jr. ezberleri bozuyor ve farklılık arayan hamburgerseverlere ‘Low-carb’ burgerleri sunuyor. Carl’s Jr.’ın ‘Low-carb’ burgerleri, ekmek yerine taptaze marul yaprakları arasına sarılan hamburger köfteleriyle hazırlanıyor. Üstelik ‘Low-carb’ burgerler, ekmeksiz olduğu için daha düşük karbonhidrat içeriyor. Carl’s Jr.’ın 15 çeşit et ve tavuk burgerinden herhangi birini, ekstra ücret ödenmeden burger ekmeği yerine marul yaprakları arasında sipariş verebilir, lezzetten ödün vermeden farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Köfteler yüzde 100 Dana veya Tavuk Etinden
Carl’s Jr.’ı eşsiz kılan; yüzde 100 dana etinden veya tavuğun tamamen beyaz etinden, hiçbir katkı maddesi ve tuz kullanılmadan hazırlanan burger köftelerinin tam kıvamında ve lezzetli olması için Carl’s Jr.‘a özel ‘charbroiled’ yöntemiyle, yani alevde ızgara yapılarak pişiriliyor olması. Dilerseniz, ‘Low-carb’ burgerinize ilave edilen sosları da, diyetinize göre sınırlandırabilirsiniz. Çünkü Carl’s Jr. burgerleri günlük, taze malzemelerle misafirlere özel olarak, sipariş geldiği anda “a la minute” olarak hazırlanıyor.

Carl’s Jr.’ın ağız sulandıran lezzetleri; burger köftesinin füme et ile birleştiği Western BBQ’yu veya kavrulmuş dana eti ile Türkiye’ye özel lezzet Memphis BBQ’yu ya da ekmek yerine taze marulun içine hazırlatabilirsiniz. Tercihinizi tavuktan yana kullanmak isterseniz, elde taze olarak panelenmiş, tamamen parça tavuktan oluşan yüzde 100 tavuk filetolarının acı buffalo sosuyla birleştirildiği Acı Buffalo Soslu Chicken Fillet Burger’in tadına doyulmaz lezzetine, marul yaprakları içinde varabilirsiniz.

Carl’s Jr. Fast-Casual Konseptinin Türkiye’deki Temsilcisi
Sunduğu büyük ve doyurucu burgerleri, limitsiz içecek seçenekleri, ücretsiz ek sosları ve masaya servis hizmetiyle ezberleri bozan ve burger sektöründe devrim yaratarak Türk tüketicisini ilk kez fast-casual konseptiyle buluşturan Carl’s Jr., misafirlerini ayakta bekletmiyor! Hamburgerler, sipariş alındığı anda hazırlanmaya başlıyor ve birkaç dakika içerisinde en taze ve sıcak şekilde Carl’s Jr. çalışanları tarafından güler yüzle masaya servis ediliyor. Carl’s Jr.’ın doyurucu büyüklükteki lezzetli premium burgerleri, limitsiz içecek seçenekleri, sınırsız ve ücretsiz sos çeşitleriyle burgerseverler, üstün lezzetlerin tadına varıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe