Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda oyunun kuralları değişiyor

Philips, patentli özel teknolojileriyle donatılan ProMix El Blenderları ile mutfaklarda hayatı kolaylaştırıyor; sağlıklı ve leziz yemekler s...

Philips, patentli özel teknolojileriyle donatılan ProMix El Blenderları ile mutfaklarda hayatı kolaylaştırıyor; sağlıklı ve leziz yemekler sofralarda yerini alıyor.

Philips, sağlıklı ve besleyici yiyecekler hazırlarken işlerini kolaylaştırmak isteyenleri fonksiyonel bir seri ile tanıştırıyor. Philips Promix El Blenderları, mutfakta meziyetlerini göstermek ve hem modern hem de geleneksel tariflerle sofralarını donatmak isteyenlerin favorisi olmaya aday.

Doğrama, çırpma, karıştırma ve daha birçok fonksiyonu tek üründe buluşturan Philips, çorbadan sosa, kekten salataya tüm sofranın hazırlanmasında yardıma koşuyor.

ProMix El Blenderları, 700 watt güçlü motoru ve dokunmaya duyarlı hız ayarı sunan ‘Speedtouch’ teknolojisi ile tek tuşla en sert yiyeceklerin parçalanmasını kolaylaştırıyor. Seri ayrıca patentli özel üçgen başlığı sayesinde yiyeceklerin akışını düzenleyerek geride topak bırakmayan performansıyla fark yaratıyor. Serinin üyelerinden HR2645/70 ise püre ve mama yapma aparatı ile ebeveynler ve yiyeceklerini özel garnitürlerle servis etmek isteyenler için ideal.

Kullanım kolaylığı ve sıçratmayan tasarımı ile de öne çıkan Promix El Blenderlarının başlıkları tek tuşla kolaylıkla çıkabiliyor ve makinede yıkanabiliyor. Böylece sofralarını zahmetsizce hazırlayanların zamanı kendilerine ve sevdiklerine kalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe