Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sezonun İkilisi: Bakır ve Mermer

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, yaşam alanlarında renk ve doku birlikteliklerine ilham kaynağı oluyor. Bu sezon mutf...

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, yaşam alanlarında renk ve doku birlikteliklerine ilham kaynağı oluyor. Bu sezon mutfaklarda bakır ve mermer uyumu dikkat çekiyor.

Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan bakır ve mermer ürünler, mutfaklara farklı bir uyum getiriyor. Bakırın parlaklığını mutfaklarına taşımak isteyenler için şık ve kullanışlı ürünleri bir arada sunan Crate and Barrel, mermerin doğal dokusu ile bir uyum tasarlamak isteyenler için de farklı seçenekler öneriyor

Yemek yapımına renk katmak için Bakır 4 Parça Ölçü Kabı Setini, Bakır Saplı Delikli Kaşığı, Delikli Spatulayı ve Çırpma Aletini sunan Crate and Barrel, sofralar için de Legend Bakır Sürahiyi, Copper Tuz ve Karabiber Değirmenlerini öneriyor. Kendine özgü kubbe kapağı ve klasik piston tekniğiyle zengin aromalı kahve yapımına olanak veren Bodum Chambord Bakır French Press ise kahve tutkunları için ideal bir alternatif oluyor.

Gri damarlı beyaz mermerden üretilen French Kitchen serisi ise sezonun trendini mutfaklara taşımanız için ilham kaynağı oluyor. Mermer French Kitchen serisinin Döner Servisi, Dikdörtgen Tepsisi, Tuzluk-Karabiberliği, bakır ve mermeri beraber sunan nihalesi, sofralar için şık seçenekler arasında yer alırken, serinin Mermer Tuz Kavanozu ve Mermer Kaşıklığı da gün boyunca mutfakta hayatınızı kolaylaştırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok