Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sizin mutfağınız size özel olsun…

Kelebek Mutfak ailesinin en renkli üyelerinden Varuna & Natura, birbirini renk ve doku olarak tamamlayan modülleri, ahşap hissi veren ma...

Kelebek Mutfak ailesinin en renkli üyelerinden Varuna & Natura, birbirini renk ve doku olarak tamamlayan modülleri, ahşap hissi veren malzemesi ile alışılagelmişin dışında bir tasarım sunuyor.

80 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye’nin ilk markalı mutfak üreticisi olan Kelebek, her metrekareye uygun, tarz sahibi modelleri ile farkını gözler önüne seriyor. Doğallığın ve yaşam coşkusunun bir araya geldiği bir tasarım olan Varuna & Natura, evinizdeki keyifli sohbetlere çok hoş bir mekân oluşturacak ve size her zaman eşlik edecek.

Sarı, gri ve mavi gibi trend renkleriyle ortama sıcak bir hava katan Varuna & Natura, sofistike duruşu ve modern çizgileriyle dikkat çekiyor. Açık ve kapalı mutfaklara uygun kullanımı, birbirini renk ve doku olarak tamamlayan modülleri ve ocak bölümünü ayırmak için özel tasarlanan saksılık bölümü ile Varuna & Natura, mutfaklarda bütünlük sağlıyor. En yeni mutfak trendlerinden ilham alınarak oluşturulan Varuna & Natura, dokununca ahşap hissi veren malzemesiyle mutfakların atmosferini değiştiriyor.

Kelebek’teki tüm mutfak tasarımları her metrekareye uyarlanabilen ölçülerde sadece size özel üretilebiliyor. Üstelik istediğiniz renkte‚ istediğiniz modüller eşliğinde...

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe