Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Turkuaz ve kremin muhteşem uyumu ile ilham veren mutfaklar

Farklı renklerin uyumlu birliktelikleri bu sezon yaşamın her alanında dikkat çekiyor. Mutfakların A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını bir arada sun...

Farklı renklerin uyumlu birliktelikleri bu sezon yaşamın her alanında dikkat çekiyor. Mutfakların A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını bir arada sunan Crate and Barrel’da, turkuaz ve krem birlikteliği modern konfor içinde yemek hazırlamayı mümkün kılıyor.

Mutfakların dekorasyonunu tamamlayan şık ve kullanışlı alternatifleri bir arada sunan Crate and Barrel’ın Turkuaz ve Beyaz Serisi yılın renklerini evlerinize taşıyor. Üç farklı boy alternatifi ile sunulan iki renkli kavanozlar, un, çay, kahve veya şeker saklamak için ideal seçenekler olurken tezgahınızda bu uyumu, serinin kaşıklığı tamamlıyor.


Yemek yapımı aşamasında ise Le Creuset Krem Serisi en büyük yardımcınız oluyor. Le Creuset’nin Signature serisinde yer alan Kare Izgara Tava, Yuvarlak Tencere ve Yayvan Gurme Tenceresi, krem renkleriyle mutfaklarınızdaki uyumu yakalarken, teknik özellikleri ile de mutfakta hayat kurtarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe