Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Doğal Malzemeler ile Rengarenk Dondurmalar

Yaz sıcaklarında hem sağlıklı, hem de lezzetli bir serinlik arayanların adresi, her biri yöresinden gelen doğal ve taze malzemelerle hazırla...

Yaz sıcaklarında hem sağlıklı, hem de lezzetli bir serinlik arayanların adresi, her biri yöresinden gelen doğal ve taze malzemelerle hazırlanan dondurmaları ile yine Bolulu Hasan Usta olacak.


Sıcak havaların her geçen gün kendini iyiden iyiye göstermesiyle birlikte yaz aylarının en sevilen tatlısı dondurmalara olan ilgi arttı. Hem sağlıklı, hem de hafif olması nedeniyle yaz aylarının revaçta tatlısı dondurmayı da işinin ustasından tatmak gerekir.

Kendi çiftliklerinden topladığı günlük süt ile her biri kendi yöresinden gelen doğal ve katkısız malzemeleri buluşturan Bolulu Hasan Usta, dondurmalarıyla da kalpleri fethediyor.

Her damak tadına uygun seçenekler sunan Bolulu Hasan Usta, dondurmalarında hiçbir aroma ve gıda boyası kullanmıyor. Doğal salep ve taptaze sütle birlikte gerçek çikolata, Sakız Adası’ndan damla sakızı, tane tane boz Antep fıstığı, mevsiminde toplanan çilekler, saf karadut ve hünerli ellerde rendelenen limonlar ekleniyor.

Sade, çikolata parçacıklı, Antep fıstıklı, limonlu, krokanlı, karamelli ve karadutlu seçenekleriyle Bolulu Hasan Usta, damatlarda dondurma şöleni yaşatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe