Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetlere Lezzet Katan Beş Farklı Sos

Domates ürünleri, salça ve ketçap pazarının lider markası Tat; yeni sos ürünleriyle sofralara lezzet katmaya devam ediyor. Peri Peri, Mango ...

Domates ürünleri, salça ve ketçap pazarının lider markası Tat; yeni sos ürünleriyle sofralara lezzet katmaya devam ediyor. Peri Peri, Mango Köri, Barbekü, Ranch ve Kebap olmak üzere beş farklı lezzette satışa sunulan; Tat uzmanlığı ile üretilen sos çeşitleri, en lezzetli yemeklerin yanında yerini alıyor.

Tat ailesine eklenen beş yeni sos yemeklere lezzet katmak için raflarda yerini aldı. Peri Peri Sos, Mango Köri Sos, Barbekü Sos, Ranch Sos ve Kebap Sos olmak üzere farklı lezzetler sunan Tat, özellikle lezzeti doruğa çıkarmak isteyenlerin gözdesi olmaya aday.

Peri Peri Sos’un eşsiz acı tadıyla, artık her şey daha da iştah açıcı...

Acıyla iyi giden yemekler Tat Peri Peri Sos ile daha da iştah açıcı hale geliyor. Bonfile, köfte, çıtır tavuk, kızarmış patates, pizza Tat Peri Peri Sos ile lezzetini ikiye katlıyor.

Zıt kutupların çekimi; Mango Köri Sos

Mangonun egzotik tadı, köri ve farklı baharatların lezzetli birlikteliğiyle Mango Köri Sos; tavuk, makarna, salata ve et yemekleri gibi sayısız yemeğe olan uyumuyla dikkat çekiyor.

Tam kıvamında, otantik tütsülenmiş tadıyla Barbekü Sos...

Marine edilmiş bifteklerden, usta işi hamburgerlere kadar çeşitli lezzetlerin yanı sıra pizza, tavuk kanadı, patates kızartması gibi hızla hazırlanan yiyecekler Tat Barbekü Sos ile lezzetine lezzet katıyor.

Ranch Sos’un kullanım alanları tüketicinin yaratıcılığıyla limitli...

İçeriğindeki sarımsak, dereotu ve diğer baharat aromalarıyla Tat Ranch Sos; sandviç, pizza, salata, patates kızartması gibi aperatif yiyecekleri masaya ana yemek lezzetiyle davet ediyor.

Geleneksel ve modern tatların sentezi Kebap Sos…

Özel baharatların acı ve tatlı lezzetlerle harmanlanarak hazırlandığı Tat Kebap Sos; döner, kebap gibi Türk tatlarını taçlandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe