Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetli sofralara şık dokunuşlar

Türkiye’deki ilk bone porseleni üreten Güral Porselen, Anadolu’da nesiller boyu yaşatılan ustalığı dünyaya taşıyor.  Şeffaf ve dayanıklı yap...

Türkiye’deki ilk bone porseleni üreten Güral Porselen, Anadolu’da nesiller boyu yaşatılan ustalığı dünyaya taşıyor. 

Şeffaf ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeken ‘Güral bone porselen’ bir sanat eseri kadar zahmetli bir işlemle üretildikten sonra dünyanın 70 ülkesindeki sofraları süslüyor.

İlk kez 2006 yılında ürettiği ‘bone’ serisi yemek takımlarıyla bilinen Güral Porselen’in bu özel serisi, ince ve zarif görüntüsüyle ön plana çıkıyor.

Özellikle ‘bone’ serisi ile porselen sektörünün öncü ve yaratıcı oyuncusu olma özelliğiyle dikkat çeken Güral Porselen, ‘Terra Rosa; renkli grup’ ve ‘Onyx; mermer desen’ ile normal porselende görülmesi mümkün olmayan kırık beyaz rengi tüketiciyle tanıştıran marka olarak biliniyor. Yüksek ışık geçirgenliğine sahip olan ve dayanıklı yapısıyla tanınan Güral bone porselenin ayrıca otel serisi de bulunuyor.

Her geçen gün değişen ve gelişen trendleri yakından takip ederek, geliştirilen yaratıcı tasarımları, ar-ge'ye verdiği değer ve müşteri memnuniyeti odaklı stratejileriyle faaliyetlerini sürdüren Güral Porselen, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da lider porselen markaları arasında yer alıyor. Geçişten günümüze sofra sunumunun en temel parçası olan şık porselenlerin üretiminde Türkiye’nin en köklü markalarından olan Güral Porselen, lezzetli sofralara şık dokunuşlar yapmak için yeni modeller üretmeye devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok