Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Makarna Aşkına !

100 gramı sadece 9 kalori olan Skinny Pasta ile makarnayı menünüzden çıkartmadan sağlıklı beslenmek elinizde Uzakdoğu’nun mucizesi Konjac bi...

100 gramı sadece 9 kalori olan Skinny Pasta ile makarnayı menünüzden çıkartmadan sağlıklı beslenmek elinizde

Uzakdoğu’nun mucizesi Konjac bitkisinden üretilen, yağ, kolestrol, şeker ve gluten içermeyen Skinny Pasta, sizi sağlıklı ve formda tutmanın yanı sıra, Türk damak tadına uygun lezzetiyle hayatınızı kolaylaştıracak. Kilo vermek, sağlıklı beslenerek formunu korumak isteyenler, diyabet ve çölyak hastaları için özel bir ürünü..

Diyet yapmak isteyenlerin vazgeçmek zorunda kaldığı lezzetlerin başında makarna geliyor. Diyetisyenler tarafından önerilen ve tüm diyet programları ile kullanılabilen Skinny Pasta’nın temel prensibi düşük kalorili, lezzetli ve doyurucu ürünlerle sağladığı uzun süren tokluk hissi. 2 bin yıldan fazla süredir Uzakdoğu'da beslenmenin önemli bir parçası olarak kullanılıyor Konjac bitkisi, içerdiği Glucomann lifleri sayesinde sıvıları 200 kat fazla absorbe edebiliyor. 100 gramında 9 kalori içeren Skinny Pasta, şekersiz, yağsız glutensiz ve minimum oranda karbonhidrat seviyesiyle, yağ yakımını da hızlandırıyor. Skinny Pasta sadece zayıflamak isteyenler için değil, diyabet, çölyak, vegan, vejeteryan, alkali yaşam biçimi konusunda da sağlıklı ve lezzetli bir alternatif.

Hem sağlıklı, hem pratik

Yarı pişmiş halde sunulan Skinny Pasta, mikrodalga fırında ısıtılabildiği gibi, herhangi bir sos ile de 2 dakikada hazırlanabilir. İçinde pirişildiği tüm sosları emen makarna, zeytinyağı, tuz, karabiber ve çeşitli baharatlar ile tatlandırılabiliyor.

Skinny Pasta tüm sağlık testlerinden başarıyla geçti

Skinny Pasta, Abrahamson-BePositive grubununun da desteği ile gıda mühendisleri ve diyetisyenler tarafından geliştirildi. Tüm sağlık testlerinden başarıyla geçen ve Amerika FDA onaylı Skinny Pasta, uluslararası standartlar ve yönetmelikler (en yüksek Avrupa standardı BRC, ISO-22000-2005 ve FDA onaylı) ve yüksek teknoloji ile üretildi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe