Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Öğle arasının en güzel sağlıklı atıştırmalıkları için

Hareketsiz yaşam, düzensiz beslenme ve yoğun stres altında çalışma, ofis çalışanlarının ilerleyen yaşla birlikte diyabet ve kalp hastalıklar...

Hareketsiz yaşam, düzensiz beslenme ve yoğun stres altında çalışma, ofis çalışanlarının ilerleyen yaşla birlikte diyabet ve kalp hastalıklarına yakalanma olasılığını artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. 

Bu farkındalıkla Wyndham Grand İstanbul Levent’in bünyesinde bulunan Caréme Restaurant, çalışanlar için öğle aralarında yiyebilecekleri sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayarak bireylerin güne daha zinde devam etmelerine eşlik ediyor.

Zamanının çoğunu masa başında hareketsiz geçiren plaza çalışanlarının sağlıkları için öğünlerine dikkat etmeleri çok önemli. Bazen iş yoğunluğundan bazen de uygun besinler bulmakta zorlanan ofis çalışanları için vücut enerjilerini artırabileceklerini ve kan şekeri seviyelerini dengede tutacakları atıştırmalıklar günün kurtarıcısı olabiliyor.

Bu farkındalıkla Caréme Restaurant, plaza koşuşturmasının hiçbir zaman bitmediği ve stresin eksik olmadığı yoğun iş günlerinde öğünlerini hafif ve sağlıklı geçirmek isteyen çalışanların ilk adresi olmaya devam ediyor.

Şık dekorasyon ve kusursuz servis kalitesi…
Dünya ve Türk mutfaklarının eşsiz lezzetlerini de bir araya getiren Caréme Restaurant; salataları, ızgara et ve tavuk menüsünün yanı sıra zeytinyağlı lezzetlerin harmanlandığı hafif lezzetleri, şık dekorasyonu ve kusursuz servis kalitesiyle birleştiriyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe