Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Starbucks, sizi, tekrarı olmayacak bir hikâyeye davet ediyor…

Starbucks, dünyada nadir bulunan kahve çekirdeklerinin özel bir yöntemle kavrulup demlendiği Reserve™ mağaza konseptini şimdi Moda’ya taşıdı...

Starbucks, dünyada nadir bulunan kahve çekirdeklerinin özel bir yöntemle kavrulup demlendiği Reserve™ mağaza konseptini şimdi Moda’ya taşıdı.

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, Reserve™ mağaza konseptini şimdi de Kadıköy’ün gerek manzarası gerekse tarihi ile en eski ve en nezih yerleşim yerlerinden biri olan Moda’ya taşıdı.

Starbucks, son yıllarda kahve kültürünün gelişimine öncülük eden, şehrin çekim merkezlerinden Moda’da bulunan mağazasını yeni konseptiyle kahve severlerle buluşturdu. Starbucks, Moda’da açtığı 9. Reserve™ mağazasında, Kadıköylü misafirleriyle nadir ve egzotik kahve çekirdekleriyle hazırladığı içecekleriyle buluştururken, onları belki de tekrarı olmayacak bir deneyime davet ediyor. Sınırlı miktarlarda üretilen Starbucks Reserve™ kahveleri her dönem farklı lezzet ve aromalarla kahve severleri yeni yolculuklara çıkarıyor.

Özel ve eşsiz bir kahve deneyimi

Starbucks kahve uzmanları, her yıl kahve yetiştiriciliğinin yapıldığı ülkelere gerçekleştirdikleri gezilerde, binlerce kahve çekirdeği içinden bir tutam leziz kahve keşfediyor. Dünyada nadir bulunan bu kahve çekirdekleri, önce Reserve™ kahveler için özel olarak kurulan Washington Seattle'daki Starbucks Reserve™ Kavurma ve Tadım Salonu’nda, Starbucks’ın 46 yıllık deneyimi sonucunda ulaştığı uzmanlığıyla lezzetleri ortaya çıkartılacak şekilde kavruluyor. Daha sonra Reserve™’e ve Starbucks’a özgü Clover® makinesinin yanı sıra Syphon, Chemex, Pour Over ve Coffee Press gibi özel yöntemlerle demlenerek, kahve severlere ikram ediliyor.

Tek fincanlık demleme yöntemi sadece Starbucks’ta

Starbucks’a özgü, kahvenin lezzetini ortaya çıkaran, nüansları göz önüne seren, her fincanda lezzet katan ‘tek fincanlık demleme yöntemi’ Clover, Reserve™ kahvelerinin tatlarının en yoğun ve mükemmel şekilde deneyimlenmesini sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe