Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Uzaklara gitmeden dünyayı ayağınıza getiriyor

Son zamanlarda herkesin gitmek için sıraya girdiği Küba’nın rüzgarları Antalya’da Akra’ya vurdu Yaz mevsiminin ilk günleriyle birlikte yeni ...

Son zamanlarda herkesin gitmek için sıraya girdiği Küba’nın rüzgarları Antalya’da Akra’ya vurdu

Yaz mevsiminin ilk günleriyle birlikte yeni şehirler, yeni tatlar keşfetme arzusu da güneşle beraber yükseliyor. Ancak bazı mekanlar çok uzaklara gitmeden de dünyayı ayağınıza getiriyor.

Bunlardan biri de yaklaşık üç ay önce Antalya Akra’da açılan Pablito; yiyecek içecek sektörünün deneyimli ismi şef Tolga Atalay’ın işbirliğiyle en iyisine ulaştı... Denizin yanı başında ince ince düşünülmüş dekorunun yarattığı sıcacık ambiyansında usta şeflerin hazırladığı tamamı el yapımı yemek, tatlı ve yaza özel hazırlanan serinletici kokteylleri ile rengarenk Küba rüzgarlarını Antalya’da estiriyor

Göz alıcı panoramik manzarası eşliğinde sabah kahvenizi yudumlayabileceğiniz, kalabalık arkadaş toplantılarınızda size gün batımı keyfini yaşatacak Pablito Bistro’nun 120 ayrı tat içeren zengin menüsü, Küba rüzgarlarını yerel lezzetlerle buluşturarak farklı damak zevklerine hitap eden seçenekler sunuyor. Hangi yöreden ya da ülkeden gelirse gelsin lezzetin en iyisi hazırlayan Pablito, Napoli pizzasında orjinal Napoli hamuru, Yunan souvlak’ında pita ekmeğini ya da Türkiye’nin en iddialı şinitzelini misafirlerine sunuyor. Her biri özel olarak seçilmiş usta şeflerin ellerinden çıkan tabaklar, birer sanat eserine dönüşerek sadece karınları değil ruhları da doyuruyor.


Birbirinden lezzetli, “bunu da bir dahaki geldiğimde yemeliyim” dediğiniz, birini yerken diğerinde aklınızın kaldığı Pablito’nun özel menüsünü deneyimlerken performanslarını dinlemek için bilet bulunmayan DJ Suat Ateşdağlı’nın Pablito için özel hazırladığı playlist’i de dinleyebilir, hatta şanslı iseniz zaman zaman verdiği özel partilere de denk gelebilirsiniz. Şimdi gözlerinizi kapatın ve tadı damağınızda kalan o lezzetleri hatırlayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe