Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz sofralarının yeni imzası

Emsan, yazın tüm enerjisini sofralarına taşımak isteyenlerin karşısına bu kez Oasis Yemek Takımı ile çıkıyor. Modern dokunuşu klasik tarzla ...

Emsan, yazın tüm enerjisini sofralarına taşımak isteyenlerin karşısına bu kez Oasis Yemek Takımı ile çıkıyor. Modern dokunuşu klasik tarzla harmanlayan Oasis, sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar yaşamanıza eşlik ediyor

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, yaz sofralarında sevdikleriniz için hazırlayacağınız çeşit çeşit lezzetlerinizi Oasis Yemek Takımı ile daha da keyifli hale getiriyor.

Şık ve sade tasarımıyla göz dolduran Oasis Yemek Takımı, özel tasarımı sayesinde gösterişli sofralar kurmanıza yardımcı olurken, beyazın asaletiyle de misafirlerinizi büyülüyor. Emsan, Oasis ile misafirlerinize muhteşem bir sofra kurmanız için ihtiyacınız olan herşeyi tek bir takımda sunarak, hem damağınıza hem de gözünüze hitap ediyor.

Özenle hazırladığınız sofraları daha özel kılmanıza yardımcı olan 12 kişilik Oasis 60 Parça Yemek Takımı, servis tabaklarından tuzluk-biberliğe kadar zengin içeriğiyle kullanıcılarını bekliyor.

Set İçeriği;
12 Adet Servis Tabağı
12 Adet Çukur Tabak
12 Adet Pasta Tabağı
12 Adet Çorba Kasesi
1 Adet Büyük Kayık Tabak
2 adet Orta Kayık Tabak
3 Adet Küçük Kayık Tabak
2+2 Tuzluk – Biberlik
1 Adet Çorba Tenceresi
1 Adet Çorba Tenceresi Kapağı

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok