Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Haşlama İçli Köftenin İstanbul’daki Adresi

Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini özüne sadık kalarak hazırlayan Kiva, Diyarbakır usulü haşlama içli köftenin İstanbul’daki nadir adresler...

Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini özüne sadık kalarak hazırlayan Kiva, Diyarbakır usulü haşlama içli köftenin İstanbul’daki nadir adreslerinden biri olarak iddialı bir lezzet deneyimi sunuyor.

Mezelerini, farklı kültürlerin lezzetleriyle zenginleştirmek üzere yola çıkan Kiva, misafirlerini, Komşular Mutfakta projesi kapsamında menüsüne kattığı Diyarbakır usulü içli köfte ile buluşturuyor. Özünü Süryani mutfağından alan ve menüye girdiği tarihten bu yana kendi müdavimlerini oluşturan özgün reçete, Kiva’nın bomontiada’daki komşusu Selva Taş’ın imzasını taşıyor.

Kiva’nın en çok tercih edilen mezelerinden biri olan haşlama içli köfte, Anadolu’dan temin edilen taze mahsullerle hazırlanıyor. Bulgur, kıyma, kişniş ve onlarca baharatın harmanlanmasıyla yapılan bu geleneksel tat, benzerlerinden farklı ve iddialı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Menüsünde, Anadolu’nun hemen her yöresinden özgün bir lezzetin bulunduğu Kiva Bomonti, 3 farklı bölümden oluşan odaları ve giriş katındaki kış bahçesinde keyifli bir atmosfer sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe