Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Yaşamımızı kolaylaştıran bu lezzetlere ilgi yoğun'

Aktaşlar Lezzet Grubu, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan 4. Ev Dışı Tüketim- Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Ü...

Aktaşlar Lezzet Grubu, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan 4. Ev Dışı Tüketim- Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri Tedarikçileri Fuarı'nda donmuş pidelerini tanıttı. 

Nelipide, Aktaşlar ve Pidemiss markalarının donmuş ürünleriyle fuarda yer alan
Aktaşlar Lezzet Grubu, sağlık ve lezzetten ödün vermeden kullanıcılarının zamandan kazanmasını amaçlıyor.

Ordu’da 1981 yılında kurulan Aktaşlar Lezzet Grubu, donmuş pideleriyle bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Ev Dışı Tüketim- Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri Tedarikçileri Fuarı'nda yer aldı. Nelipide, Aktaşlar ve Pidemiss markalarının donmuş ürünleriyle fuarda yer alan Aktaşlar Lezzet Grubu, donmuş ürünlerinin tüm üretim süreçlerini ve soğuk zincirini nasıl kurduğunu sektör profesyonelleriyle paylaştı.

“Yaşamımızı kolaylaştıran bu lezzetlere ilgi yoğun’’
Private label konseptiyle yeni marka işbirliklerine devam ettiklerinin altını çizen Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, donmuş pidelerinin horeca kanalında da yoğun olarak tercih edildiğini belirtti. Yurt dışı kanalında da son dönemde yoğun girişimleri bulunan Aktaşlar Lezzet Grubu; Almanya, İngiltere, Katar ve Gürcistan’a ihracat yapıyor ve günlük 50.000 adet donmuş pide üretiminin altına imza atıyor.

Tamer Aktaş,”EDT fuarında Ordu'da üretip tüm dünyaya satışını yaptığımız pidelerimizin tanıtımını yaptık. Özellikle yurtdışından gelen ziyaretçiler ürünlerimizle yakından çok yakından ilgilendiler” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok