Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

La Petite Maison'dan hafifleten yaz menüsü

Executive Chef Liam Smith-Laing, La Petite Maison'un alışkanlık yaratan eşsiz lezzetlerinin yanı sıra, yaz aylarının vazgeçilmezleri ara...

Executive Chef Liam Smith-Laing, La Petite Maison'un alışkanlık yaratan eşsiz lezzetlerinin yanı sıra, yaz aylarının vazgeçilmezleri arasına girecek yeni bir menü yaratıyor. 

Menu Santé, öğle yemeklerinde lezzetli ve sağlıklı alternatifleri tercih edenlerin gözdesi olacak.

Menu Santé’nin çıkış noktasını Executive Chef Liam, şu sözlerle anlatıyor: “Sağlıklı yemek, lezzetten verilecek bir taviz ve bir özveri değil, daha çok bir zevk olmalı.

Suçluluk duygusu olmayan eşsiz bir keyif.” Menüde yer alan Maş fasülye salatası, marine edilmiş enginar ve brokoli, kinoa salatası ve karnabahar salatası gibi seçeneklerin yanı sıra, lime ve kişniş ile sunulan somon carpaccio, limon ve taze baharatlar eşliğinde sunulan haşlanmış tavuk ve ızgara ton balığı, öğle yemeklerinin yıldızı olacak.

La Petite Maison, lezzetten ödün vermeden hazırladığı bu sağlıklı menüsünde, tatlı severleri de unutmadı.

Yaban mersini ile poşe edilmiş ananas, taze böğürtlenler ve kan portakallı sorbet; bu yazın en hafif, fakat bir o kadar da lezzetli tatlısı olacak. Menüdeki eşsiz yemeklere eşlik eden taze sıkılmış, ferahlatıcı meyve suları ile yazın tadını Menu Santé ile çıkaracaksınız.

Açıldığı günden beri İstanbulluların gözde mekanı haline gelen La Petite Maison, Akdeniz’in taze havasını solumak isteyen herkesi öğle yemeklerinin yeni gözdesi Menu Santé’yi denemeye davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok