Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınıza kaliteyi ve zarafeti sunuyor!

AYT Home, dünyaca ünlü buzdolabı markası Liebherr ile mutfağınıza kaliteyi ve zarafeti sunuyor! Dünyaca ünlü mutfak ve mutfak ürünleri marka...

AYT Home, dünyaca ünlü buzdolabı markası Liebherr ile mutfağınıza kaliteyi ve zarafeti sunuyor!

Dünyaca ünlü mutfak ve mutfak ürünleri markalarını tek bir çatı altında toplayan AYT Home, Liebherr ile Alman kalitesini mutfağınıza getiriyor ve size Ayrıcalıklı Yaşam Tarzı ile buluşturuyor.

Alman güvencesini en kaliteli ve göz alıcı şekilde sunan Liebherr, en iyi enerji verimlilik sınıfına dahil 200’ün üzerindeki soğutucu modeli ile mutfaklara üstün teknolojiyi getiriyor.

Ayrıca; Smartfrost özelliğine sahip derin dondurucuları, şarap yıllandırma, içecek ve puro dolaplarıyla da ayrıcalıklar dünyasında yerini alıyor.

Hem ödüllü hem renkli…

Ürünlerinin kalitesi ve tasarımı sayesinde “Plus X Award” kapsamında “En Yenilikçi Marka” seçilen ve aldığı pek çok ödülle de kalitesini perçinleyen Liebherr, bulunduğu her mutfakta farkını hissettiriyor. Liebherr, üstün özellikleri ve farklı renkleri ile yaşama mutluluk katarken mutfakları canlandırıyor.

AYT Home bünyesinde kullanıcılar ile buluşan Liebherr, kişilere sadece bir buzdolabı değil aynı zamanda benzersiz bir yardımcı sunuyor ve herkese yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe