Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Okul döneminde yüksek C Vitamini için

Hepimizin bildiği gibi okul döneminde çocukları hastalıklardan korumak için bol bol vitamin tüketmelerini sağlamak gerekiyor.  Özellikle C v...

Hepimizin bildiği gibi okul döneminde çocukları hastalıklardan korumak için bol bol vitamin tüketmelerini sağlamak gerekiyor. 

Özellikle C vitamini yönünden zengin olan portakal suyunun yanı sıra, nar ve grayfurt suları kış hastalıklarına karşı kalkan görevi görüyor.

Bu bilinç ışığında Emsan, okul döneminde ve kış aylarında çocuklarınızın bedenini zinde tutmanız için günün her saatinde taze sıkılmış meyve suyu tüketmenize Nar Pres Meyve Sıkacağı ile yardımcı oluyor.

Emsan, okul döneminde çocuklarını hastalıklardan korumak için taze sıkılmış meyve suyunu tercih eden ailelerin karşısına Nar Pres Meyve Sıkacağı ile çıkıyor.

Birbirinden lezzetli meyveleri pratik bir şekilde sıkma imkanı sunan Emsan Nar Pres Meyve Sıkacağı, çocuklarını okula uğurlamadan önce taze sıkılmış meyve suyu içeren ebeveynlerin ilk tercihi oluyor.

Meyve sularının içeriğinde bulunan vitamin ve mineralleri kaybetmeden sıkma imanı sunan Nar Pres Meyve Sıkacağı; grip, nezle gibi bulaşıcı kış hastalıklarına karşı korunmak için çocukların bağışık sistemini güçlendirmenize yardımcı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok