Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pilavında kıvam tutturamayanlar bu pirinç sizin için!

Duru Pirinç ailesinin yeni ürünü Kameo Pirinç, pilavda kıvam tutturamayanların imdadına yetişecek. 2014’ten bu yana Türkiye’de üretilen Kame...

Duru Pirinç ailesinin yeni ürünü Kameo Pirinç, pilavda kıvam tutturamayanların imdadına yetişecek. 2014’ten bu yana Türkiye’de üretilen Kameo pirincin en önemli özelliği tane iriliğinin baldo kadar büyük olması ve pilav yaparken kıvamının çok kolay tutturulması

Türkiye’nin lider gıda firmalarından Duru Bulgur Gıda, pirinç kategorisine yeni bir ürün daha ekledi. İlk defa Duru tarafından paketlenip sofralara taşınan Kameo Pirinç, baldo kalitesinde pirinç kullanmak isteyen ve “Ne yaparsam yapayım, pilavın kıvamını tutturamıyorum” diyenler için mutfakta kurtarıcı olacak.

Adını “Değerli Taş” anlamına gelen Kameo kelimesinden alan Duru Kameo Pirinç, Türkiye’de ilk kez Duru Bulgur Gıda tarafından tüketiciye sunuluyor. Tamamen yerli üretim olan Kameo Pirincin önümüzdeki yıllarda ekim sahalarının daha da artacağı öngörülüyor. Duru Kameo Pirinç 1000, 2500 ve 5000 gramlık paketlerde sunuluyor.

Uzun taneli Kameo Pirinç görünüm olarak baldo pirinç çeşidine benziyor. Kameo pirinci baldodan ayıran ve üstün kılan en önemli ayrıntı ise pişirilme sırasında kendisini gösteriyor. Kameo pirincin pişirilmesi baldoya göre daha kolay. Ayrıca pilavlarda Kameo Pirinç ile kıvam tutturulması daha kolay sağlanıyor. Kameo Pirinç lezzetiyle de kısa sürede pilav severlerin kalbini fethedecek. Kameo Pirinç, tüketiciye Duru Pirinç kalite güvencesiyle siyah birinci sınıf ambalajda sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe