Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Restorana Gitmeden Sipariş Ver, En Az 20 Dakika Zaman Kazan

Joker Menü uygulaması, restorana gitmeden yemek siparişini önceden vermeye imkan tanıyarak, çalışan kesimin kasa kuyruğu, ödeme ve yemeğin h...

Joker Menü uygulaması, restorana gitmeden yemek siparişini önceden vermeye imkan tanıyarak, çalışan kesimin kasa kuyruğu, ödeme ve yemeğin hazır olması gibi süreçlerde yaşadığı zaman kaybını önlüyor. 

Joker Menü kullanıcıları, yemeğe çıkmadan önce diledikleri üye restorandan, diledikleri yemeği sipariş ediyor, yemekleri hazır olunca uygulama aracılığıyla bilgilendiriliyorlar. Böylelikle, 1 saatlik öğle yemeği molasının yarıya yakınını kazanan Joker Menü kullanıcıları bu vakti diledikleri şekilde harcayabiliyorlar.

Joker Menü uygulaması, kısıtlı zamanda yemek yeme problemini sonlandırıyor. Joker Menü kullanıcıları, uygulama aracılığı ile, çevrelerindeki üye restoranları görebiliyor ve restorana gitmeden diledikleri yemekleri sipariş edip, ödemesini yapabiliyorlar. Yemeklerini Joker Menü uygulaması üzerinden sipariş veren ve ödeyen kullanıcılara, yemekleri hazır olduğu anda uygulama üzerinden bilgilendirme yapılıyor. Bildirimi aldıklarında restorana giderek kendilerine ayrılmış masada anında yemek servileri yapılan kullanıcılar, sipariş verme, yemeğin hazırlanmasını bekleme, ödeme gibi süreçleri atladıklarından en az 20 dakika kazanmış oluyorlar.

Joker Menü Kullanıcıları Zamanla Yarışta Önde

Özellikle çalışan kesimin 1 saatlik öğle tatilinde “nerede, ne yiyeceğim?” “sırada bekleyecek miyim?”, “oturacak yer bulacak mıyım?” gibi kaygılarını sona erdiren Joker Menü, bir saatlik öğle tatilinin daha verimli kullanılmasına imkan veriyor. Joker Menu, İstanbul’un önde gelen alışveriş merkezlerinin yemek katlarında hizmet veren bir çok restoranda kullanılabiliyor.

“Çalışanlara Öğle Tatillerinin Yarısını İade Ediyoruz

“Zamanın çok önemli olduğu günümüzde, 1 saatlik öğle tatilinin yarısını tüketicimize geri veriyoruz. Böylece zamanı çok daha verimli kullanmasını sağlayabiliyoruz” diyen Joker Menü Kurucu Ortağı Göker Toplu “Uygulama üzerinden sipariş veren kullanıcılar, yemek hazırlanana kadar ofisten biraz daha geç çıkabiliyor, biraz daha dolaşabiliyor, yemek sırasında kaybettikleri zaman yüzünden gerçekleştiremedikleri diğer işlerini halledebiliyor. Örneğin, alışveriş merkezine yürürken ya da bankaya gitme, alışveriş yapma gibi işlerini hallederken Joker Menü üzerinden yemek siparişlerini veren kullanıcılar, işleri bittiğinde beklemeden yemeklerini yiyebiliyorlar” şeklinde devam etti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe