Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sonbahar enerjisi: Karaorman Pastaları

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, sonbaharda ihtiyacımız olan enerjiyi, artık hepsi birer klasik haline gelen Karaorman serisinde...

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, sonbaharda ihtiyacımız olan enerjiyi, artık hepsi birer klasik haline gelen Karaorman serisindeki leziz pastalarla veriyor. 

Vişne, Antep fıstığı, muz, krokan ve frambuazın özel Özsüt kreması, gerçek çikolata ve taptaze kekle buluştuğu pastalar, hem tatları hem de görüntüleriyle şölen yaşatıyor.

Türk ve dünya mutfağından zengin bir menü sunan Özsüt, Almanya’nın meşhur Karaorman pastasını, maharetli ustalarının yorumuyla her yaştan misafirinin beğenisine sunuyor. Özsüt’ün klasik lezzetlerinden biri haline gelen Karaorman serisindeki vişne, Antep fıstığı, muz, krokan ve frambuazlı pastalar, kimi zaman en özel kutlamalara kimi zaman da akşamüzeri dostlarla içilen kahvelere eşlik ediyor.

Karaorman serisindeki pastalarda, taptaze kakaolu kek katları arasında gerçek çikolatayla hazırlanan mus ve özel Özsüt kreması yer alıyor. Karaorman Vişne’de bu özel lezzetler, vişne taneleri ve keki nemlendiren vişneli şurupla buluşuyor.

Yalnızca süslemesinde değil, kekinin ve mus’unun içinde de Antep fıstığı bulunan Karaorman Fıstık, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Muzlu şurupla nemlendirilen parça çikolatalı Karaorman Muz ise, üzerinde yer alan büyük bir parça muzu ve içindeki parça çikolatalarla her çatalda ayrı bir mutluluk veriyor. El yapımı kıtır kıtır krokanı, parça çikolatası ve karamelli şurubuyla Karaorman Krokan da, sıra dışı bir lezzet sunuyor.

Karaorman’ın beyaz pastası!

Karaorman serisindeki bir pasta, görünümüyle diğerlerinden ayrılıyor. Frambuaz taneleri ve şurubunun yanı sıra parça çikolatayla lezzetlendirilen Karaorman Frambuaz, bembeyaz kaplaması ve şık süslemesiyle göz dolduruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok