Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni sağlıklı atıştırmalık alternatifi: Humus

Yeniliklerinde hız kesmeyen ve lezzet tutkunlarına farklı deneyimler sunmak için büyük bir tutkuyla çalışan Dardanel, Türkiye’de ilklere imz...

Yeniliklerinde hız kesmeyen ve lezzet tutkunlarına farklı deneyimler sunmak için büyük bir tutkuyla çalışan Dardanel, Türkiye’de ilklere imza atmaya devam ediyor. 

Geleneksel lezzet humusu yenilikçi bir yaklaşımla harmanlayan Dardanel Mr. NO, ‘Taze Fesleğenden Pestolu’ ve ‘Acılı Köz Biberli’ humus çeşitlerini piyasaya sunuyor. Lif ve protein deposu nohutu terfi ettiren Dardanel Mr. NO’nun humus çeşitleri, besin değerleri ve lezzetiyle enfes bir sağlıklı atıştırmalık olmaya aday.

Farklı lezzetleriyle sofralara yepyeni tüketim alışkanlıkları sunan Dardanel, iki yeni ürününü lezzet tutkunlarıyla buluşturdu. Dardanel uzmanlığıyla titizlikle hazırlanan, hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen zengin lif kaynağı Humus çeşitleri, çağın yeni sağlıklı atıştırmalığı olmaya aday. Taptaze ve en kaliteli malzemeler ile ev yapımı tadında üretilen ‘Taze Fesleğenden Pestolu’ ve ‘Acılı Köz Biberli’ çeşitleriyle Dardanel Mr. NO humuslar, sağlık ve lezzeti aynı kapta buluşturuyor.

Yemeğe sağlıklı bir başlangıç, keyifli anlarda lezzetli bir eşlikçi, besleyici bir ara öğün olarak seçilebilen humus çeşitleri, tek başına, sandviç arasında, havuç, salatalık, biber gibi taze sebzelerle dip sos olarak ya da ekmek üzerine sürülerek tüketilebiliyor.

Taze ve tüketime hazır olarak sunulan Dardanel Mr. NO humus çeşitleri protein deposu taze nohut, sağlıklı yağlarca zengin susamdan üretilen tahin, Akdeniz mucizesi zeytinyağı ve çeşitli baharatlarla harmanlanarak bir araya geliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok