Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yüksek rakım bal kalitesini artırıyor

2 bin metrenin üzerindeki rakımda yer alan kovanlardan elde edilen ve pastörizasyon işlemine uğramayan ham bal, sağlık getiriyor.  Sabah - a...

2 bin metrenin üzerindeki rakımda yer alan kovanlardan elde edilen ve pastörizasyon işlemine uğramayan ham bal, sağlık getiriyor. 

Sabah - akşam aç karnına yiyeceğiniz bir tatlı kaşığı ham bal, vücuda doğal bir enerji vermesiyle sindirim sistemi rahatsızlıkları ile üst solunum yolu enfeksiyonlarını önleyerek, bahar alerjisi, yorgunluk ve uykusuzluk gibi sorunların önüne geçiyor.

Doğrudan arı kovanından elde edilen ve 45 derecenin üzerindeki ısıya maruz bırakılmayan ham bal, sindirim sistemini düzenleyerek, bahar alerjisi ile üst solunum yolu enfeksiyonlarını önlüyor. Rakımı 2 bin metrenin üzerindeki bölgelerde üretilen ham bal, B vitamini, kalsiyum, fosfor, potasyum gibi zengin vitamin ve mineral içererek, bahar aylarında görülen, yorgunluk ve halsizlik sorunlarının da önüne geçiyor. Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen ve doğal ilaç olarak kullanılabilen bal, cilt ve mide rahatsızlıkları ile kansızlığı da önleyerek, vücudu dinç ve zinde tutuyor.

Rakımı Yüksek Bölgenin Balı Kalitelidir

Rakımı yüksek bölgelerden elde edilen balın, bitki çeşitliliği açısından zengin olduğunu belirten Honeyci'nin kurucusu ve 32 yıllık bal üreticisi Ahmet Bağran Aksoy, "Rakımı bin-bin 500 metre olan bölgede üretilen bal ile rakım olarak 2 bin-2 bin 500 metrede üretilen balları bir tutamazsınız. Rakımı yüksek bölgelerden elde edilen bal, kaliteli baldır.

Endemik bitkiler açısından zengindir. Sabah-akşam aç karnına yiyeceğiniz bir tatlı kaşığı ham bal, içerdiği vitamin ve minerallerle iyileştirici rol oynuyor. Ayrıca doğal enerji kaynağıdır. " ifadelerini kullandı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe