Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Düdüklü tencerenin mucidi

1853 yılından beri, yenilikçi, alanında çığır açan buluşlarıyla ön plana çıkan Alman WMF, paslanmaz çeliği ilk kez mutfağa soktuğunda büyük ...

1853 yılından beri, yenilikçi, alanında çığır açan buluşlarıyla ön plana çıkan Alman WMF, paslanmaz çeliği ilk kez mutfağa soktuğunda büyük ses getirmişti. 

WMF, 1927 yılında ise mutfakta yemek pişirme kültürü değiştirecek bir tencere icat etti: Düdüklü tencere. Bugün ise 90 yıllık tecrübesiyle en son teknolojiyi bir araya getiren düdüklü tencerelerini sizlerle buluşturuyor.

Alman markası WMF’in, her mutfağın ihtiyacı olan düdüklü tencereleri ile lezzetli yemekleri garantileyebilirsiniz. WMF Perfect® düdüklü tencereleri ikonik tasarımlarıyla en son teknolojiyi bir araya getiriyor.

Perfect®, Perfect Plus® ve Perfect Pro® olmak üzere 3 serisi bulunan düdüklü tencereleri diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliği güvenliği ve temizlemek için çıkan sapları! Kulpu kolayca tencereden ayırarak suyla durulayabilirsiniz. WMF’in tüm ürünlerinde olduğu gibi Perfect serisi düdüklü tencereleri de dayanıklılığı artıran, ilk günkü güzelliği korumasını sağlayan üstün Cromargan® teknolojisine sahip. Eşit ısı dağılımı sağlayan ve ısıyı uzun süre koruyan TransTherm® taban, düdüklü tencerelerin tüm ocaklarla uyumunu da sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe