Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvenin yakışıklı İtalyanı Gimoka

Kahve beğenimize ve kahve çeşitlerimize yeni bir İtalyan markası eklendi: GIMOKA Kahve içmek naif ve ince bir zevktir. Bazen bir sohbet...

Kahve beğenimize ve kahve çeşitlerimize yeni bir İtalyan markası eklendi: GIMOKA

Kahve içmek naif ve ince bir zevktir. Bazen bir sohbetin kıvılcımıdır bazen de yalnızlığın ilacı. Dünyanın hemen her yerinde insanlar kahve içme bahanesiyle bir araya gelir ve hayatlarını birbirlerine renkli sohbetler eşliğinde açar. Kahve tüm kültürlerde önemlidir ve özellikle kahve tutkunları için içilen her kahve önemli bir ritüeldir.

Peki, nedir kahveyi bu kadar özel ve güzel kılan? Aslında kahve kökboyasıgillerden sıcak iklimlerde yetişen yaklaşık 20 çeşidi bulunan ortalama 7-8 m boyunda hoş kokulu beyaz çiçekler açan ve kiraza benzer meyveleri olan bir ağaçtır. Bu ağacın meyvelerinin fark edilmesi ve bugün bildiğimiz anlamda kahve çekirdeklerinin ortaya çıkışı hakkında çeşitli rivayetler vardır ve aslında kahve tesadüfen ortaya çıkmıştır.

İşte böyle tesadüfen keşfedilen ve günümüzde ise pek çok insan için olmazsa olmaz olan kahve, dünyada petrolden sonra en çok ticareti yapılan, ikinci üründür. Bu mucizevi içeceğe her toplum kendinden bir şeyler katmış ve dünya kahve kültürü oluşmuştur.

Kahve ve kahve kültürü denince akla ilk gelen ülkelerden biri şüphesiz İtalya’dır. Lezzetli kahveleriyle, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi olan İtalya, şimdi eşsiz GIMOKA kalitesiyle Türkiye’de. Distrofast firması güvencesiyle GIMOKA çok yakında seçkin satış noktalarında siz kahveseverlerin yanında olacak.

GIMOKA’da çeşit çeşit kahve var ve birisi mutlaka tam size göre. Arabica, Cortado, Cappuccino, Latte, Macchiato, Orzo Latte, Espresso, İntenso Espresso, Espresso Soave gibi farklı ve enfes kahve çeşitleri GIMOKA kalitesiyle sizlerle buluşacak. Türkiye’deki kahve makinelerine uyumlu tabletleriyle ya da manuel kullanıma uygun seçenekleriyle kaliteye ekonomik yoldan ulaşmak için GIMOKA markasını DISTROFAST firmasından temin edebilirsiniz.

Pedelli ailesinin kahveseverlere armağanı GIMOKA, 1982 yılında Ivan Pedelli tarafından İtalya’nın Lecco köyünde muhteşem bir lokasyonda kurulmuş ve ilk günden bu yana kalitesinden ödün vermeden nesilden nesile aktarılmıştır. Şimdi eşsiz GIMOKA lezzetiyle tanışma sırası sizde. Deneyin pişman olmayacaksınız!

Sevda KÖYÜSTÜ

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe