Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kış menüsüyle iştah kabartan lezzet seçenekleri

Taptaze, doğal lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien, yenilenen kış menüsüyle iştah kabartan lezzet seçenekleri sunuy...

Taptaze, doğal lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien, yenilenen kış menüsüyle iştah kabartan lezzet seçenekleri sunuyor.

Parmesan, tulum ve beyaz peynir, kurutulmuş Akdeniz yeşillikleri ve roka ile servis edilen Üç Peynirli Domates Graten Salata, hafif ama doyurucu ve besleyici bir öneri olarak hem öğle hem de akşam yemeklerinde tercih edilebilir.

Tartine’in yaratıcısı Le Pain Quotidien, mevsimin en lezzetli mantarları ile hazırlanan Mantarlı Free Range Tavuk Tartine, karamelize soğan, soya sosu ve mini Akdeniz salatası ile servis ediliyor. Denüz ürünleri sevenlere Levrek ve Karides Ragu, rezene ve ıspanak kökü ile sağlıklı ve lezzetli bir ana yemek seçeneği sunuyor. Spagetti ve köftenin muhteşem uyumu Le Pain Quotidien mutfağında mevsim sebzeleri ile buluşarak menünün en sevilen yemeğini oluşturuyor. Le Pain Quotidien kış menüsü hafif bir tatlı olan Speculoos Magnolia ile tamamlanıyor.

%100 organik ekmekleriyle doğal lezzetlerin adresi Le Pain Quotidien, yenilenen menüsünde sizleri kışın en özel tatlarıyla buluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe