Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlığını düşünen, damak zevkine önem verenlere

Ağaçların bakımından hasatına, fabrikasyon sürecinden ambalajına ve depolanmasına kadar titizlik ve özenle hazırlanan Hatice Teyze Zeytinyağ...

Ağaçların bakımından hasatına, fabrikasyon sürecinden ambalajına ve depolanmasına kadar titizlik ve özenle hazırlanan Hatice Teyze Zeytinyağları doğal, sağlıklı ve lezzetli

Hatice Teyze zeytinyağları, çevresindeki doğanın tüm lezzetini içinde barındıran özel bakıma alınmış zeytin ağaçlarından elde ediliyor.

Özenle seçilip bakılan yüksek rakımda bol oksijen ile uzun sürede olgunlaşan güneşin hızlandırdığı olgunluk stresini de yaşamayan ağaçlardan teker teker yere değmeden elle toplanan tek tip zeytinler , türler birbirine karışmadan birkaç saat içerisinde sıkıldığı için zeytinyağının asit oranı düşük kalitesi yüksek.

Maksimum 28 derecede sıkıma giren ve bu nedenle içindeki yararlı antioksidanların ve vitaminlerin uçması önlenen zeytinyağları hiçbir katkı ve kimyasal kullanılmadan sadece emek ve sevgi katılarak şişeleniyor.

Kokladığınızda taze zeytin meyvesi kokusu ve bunun yanında taze meyve, sebze, otlar, baharatlar gibi çeşitli kokular ile birlikte hoş aroması ve içerdiği vitaminlerle yüksek kalite standartını yakalayan Hatice zeytinyağları kahvaltılar, salatalar, soslar, tüm zeytinyağlı yemekler ile kalite ve sağlık göstergesi olan karakteristik özellikleri (meyvemsilik, acılık, yakıcılık) nedeniyle daha yoğun zeytinyağı lezzeti isteyenler için öneriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe