Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!

İstanbulluları keyifli ortamıyla fetheden Fenix, eşsiz menüsünde yer alan özel Taco lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. Güney Am...

İstanbulluları keyifli ortamıyla fetheden Fenix, eşsiz menüsünde yer alan özel Taco lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Güney Amerika mutfağını yorumladığı menüsü ve şık ortamıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından bir olan Fenix, kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor.

Zengin menüsünde yer alan hafif seçeneklerden Taco lezzetleri, “sert” ve “yumuşak” kabuklu olarak ikiye ayrılıyor ve çeşitlilikleri ile fark yaratıyor.

Fenix’in benzersiz menüsünde yer alan Taco’lar, favori tatların başında geliyor.

Yumuşak Kabuklu Taco seçenekleri arasında; ‘Kabak Çiçeği & Mozzarella’, ‘Levrek Tempura & Guacamole’, ‘Acılı Ton & Jalapeno, Avokado’, ‘Dana Kaburga & Mexica Salsa’, ‘Tantuni & Domates Salsa ve Acılı Süt Kuzu Kokoreç’ gibi farklı lezzetler yer alıyor. Sert Kabuklu Tacolar ise; ‘Acılı Kral Yengeç’ ve ‘Kuzu Kaburga & Guacamole’ seçenekleriyle sunuluyor.

Görkemli barı ve zengin menüsüyle Fenix, hem keyifli akşam yemeklerinin hem de eğlencenin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe