Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Her dilimi ayrı bir lezzet: Mısır Usulü Bulgurlu Tatlı

Her ay hazırladığı bulgurlu yemek tarifleriyle sofralarda lezzet şöleni yaşatan Duru Bulgur, farklı bir tatlı tarifiyle yılbaşı sofralarınız...

Her ay hazırladığı bulgurlu yemek tarifleriyle sofralarda lezzet şöleni yaşatan Duru Bulgur, farklı bir tatlı tarifiyle yılbaşı sofralarınızı tatlandıracak. Duru Bulgur’dan sağlıklı ve lezzetli Mısır Usulü Bulgurlu Tatlı tarifi

Bulgurun tatlısı mı olur demeyin! Sofralarımızın baş tacı bulguru, doğru malzemelerle bir araya getirdiğinizde enfes bir tatlıya dönüştürebilirsiniz. Yaklaşan yılbaşında sofralarında değişik lezzet arayanlara Duru Bulgur, hazırlanışı kolay, lezzetli ve bir o kadar da hafif olan Mısır Usulü Bulgurlu Tatlı’yı tavsiye ediyor.

Duru köftelik bulgurla hazırlanan Mısır Usulü Bulgurlu Tatlı’nın her dilimi ayrı bir lezzet bırakacak damaklarınızda… Mısır Usulü Bulgurlu Tatlı, hafif tatlı severlerin sofralarına armağanımız olsun!..

İÇİNDEKİLER

1 Bardak Köftelik Duru Bulgur
2 bardak su
1 bardak süt
1 bardak tozşeker
2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
1 çay kaşığı tarçın

Servisi için
Arzuya göre incir veya kayısı peltesi

HAZIRLANIŞI

Tereyağı dışındaki tüm malzemeyi bir tencereye koyup orta ateşte, koyu bir muhallebi kıvamına gelene kadar yaklaşık 15 dakika pişirin. Pişmeye yakın, tereyağını ilave edip 2-3 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın. Sıcakken bir cam tepsiye döşeyin. Oda sıcaklığına geldikten sonra, donup kesilebilir kıvama gelmesi için buzdolabında yaklaşık 40 dakika bekletin. Arzuya göre incir veya kayısı peltesiyle servis edin. Afiyet olsun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe