Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tatlı saatine renk katan tasarımlar

Crate and Barrel, farklı sunum alternatifleri ve fonksiyonel pişirme çözümleri ile tatlı saatlerine eşlik ediyor Geniş ürün yelpazesi ile ya...

Crate and Barrel, farklı sunum alternatifleri ve fonksiyonel pişirme çözümleri ile tatlı saatlerine eşlik ediyor

Geniş ürün yelpazesi ile yaşamın her alanına ilham veren Crate and Barrel, sunduğu şık ve fonksiyonel tasarımlarla, mutluluk veren tatlı saatlerini daha da zevkli kılıyor.

Sunumları ile unutulmayan tatlılar
Sadeliği ile başrolü tatlılara bırakan sunum alternatiflerini bir çatı altında toplayan Crate and Barrel’ın Kapaklı ve Ayaklı Servisi, büyük kekler veya tartlar için en uygun alternatif oluyor. Cam kapağı sayesinde, tatlılarınızın tazeliğini her daim koruyabilmenizi sağlıyor. Tatlı sunumları için zevkli bir seçim olan Marin Beyaz Büyük Boy Ayaklı Servis, zarif görüntüsüyle tatlı servisini şıklaştırıyor. Şeffaf camdan üretilen Miranda Trifle Tatlı Kasesi, içindeki lezzetlerin görünümüne güzellik katıyor. Kalın ayak kısmıyla oldukça gösterişli duran ürün; trifle, meyve salataları ve kat kat oluşturulan tatlılar için kolay bir sergi ve servis ortamı sunuyor.

Tatlılar ve hamur işleri için alışılmışın dışında bir sunum alternatifi sunan Amuse Servis Tahtası, sofralara rustik bir hava katarken, satranç tahtasına benzer bir desene sahip End Grain Yuvarlak Tahta da sunumlarınız için yaratıcı bir çözüm oluyor.

Sabah kahvaltılarının lezzeti pancake’ler hazırlamak için tasarlanan Farmhouse Pancake Kabı, tatlıların servisi için ise yalın ve zarif çizgilere sahip Stacatto serisi, Aaron Probyn'in “mix-match” fikrinden yola çıkarak Crate and Barrel için özel olarak tasarladığı Hue serisi, Portekiz’de bir zanaatkârın usta ellerinde şekillenen Marin serisi ve çok daha fazlası, en güzel lezzetleri en şık sunumlarla birleştirmek için Crate and Barrel’da!

Tatlılara masaya kadar eşlik eden pişirme kapları
Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan pişirme kapları, renkleri ve tasarımlarıyla yalnızca mutfaklarda değil sofralarda da sizlere eşlik ediyor. Beyaz Büyük Boy Tart Kalıbı, tatlıların pişirilmesi ve servisi için ideal bir alternatif olurken, Potluck Fırın Kabı ise kırmızı rengiyle sofralarda göz dolduruyor. Hem hazırlama hem de sunum aşamalarında kurtarıcı olan Marin Oval Fırın Kabı ve Farmhouse Kare Fırın Kabı, farklı tasarım ve formlarıyla kolaylığı tercih edenlerin favorisi oluyor.

Tatlıların yapım aşamasına keyif katan ürünler
Crate and Barrel, sunum alternatiflerinin yanı sıra tatlıların yapımını da kolaylaştıran seçenekler sunuyor. Benzersiz gri damarlara sahip French Kitchen Hamur Taşı, oda sıcaklığından daha serin kaldığı için, açarken ve keserken hamurun kıvamının bozulmamasına yardımcı oluyor. Eşit ısı dağılımı sağlayan Yapışmaz Fırın Tepsisi, profesyonel kalite ve lezzetteki tatlara imza atmanıza yardımcı oluyor.

Tepsinin yapışmaz yüzeyi, hem tepsi içeriğinin kolaylıkla servis tabağına aktarılmasını hem de tepsinin sorunsuzca temizlenmesini sağlıyor. Hava dolaşımına imkân veren, benzersiz dokulu yüzeyi ile dikkat çeken USA Pan Pro Line 6’lı Pişirme Seti, kaliteli yapısı ile çeşitli lezzetleri pişirmek için ideal zemini sunuyor. Crate and Barrel’ın konik biçimli 12’li Mini Çörek Kalıbı ise hem şekil veriyor hem de yapışmaz yüzeyleriyle çöreklerin kolayca ve bölünmeden çıkmalarını sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe