Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Değişmeyen Lezzetiyle Yepyeni Bir Melis

Turşu deyince tazeliği ve gerçek turşu lezzetini bir arada sunan Melis Turşuları yenilenen imajıyla sofraların değişmez tamamlayıcısı olmaya...

Turşu deyince tazeliği ve gerçek turşu lezzetini bir arada sunan Melis Turşuları yenilenen imajıyla sofraların değişmez tamamlayıcısı olmaya devam ediyor. 

İzmir’in bereketli tarlalarından toplanarak mevsiminde en taze mahsulle hazırlanan Melis, yenilenen ambalajı ve değişmeyen tadıyla raflardaki yerini alıyor.

Geleneksel turşu tadını geçmişten bugüne değişmeyen en lezzetli haliyle sofralarla buluşturan Melis, sıcak ve modern çizgilere sahip yeni imajıyla farkını yine ortaya koyuyor. Sevgiyle ektiği ve özenle topladığı taptaze ürünlerini kısa sürede cam kavanozla buluşturan Melis Turşuları, geleneksel ruhu kaybetmeden tasarlanan ahşap desenli yeni etiketi ve doğallığı temsil eden yepyeni ambalajıyla raflarda.

Kornişon, salatalık ve çok çeşitli turşuların yanı sıra közlenmiş, konserve sebzeler ve zengin sos seçeneklerindeki iddiasını da yıllardır sürdüren Melis, deneyenlerin bir daha asla vazgeçemediği eşsiz lezzetleriyle mutfaklardaki önceliğini koruyor. Melis’in kurulduğu ilk günden bu yana lezzetinden ödün vermeyen tüm ürünleri yenilenen şık imajıyla birçok satış noktasında tüketicinin beğenisine sunuluyor. Melis damaklarda klasikleşen özgün tadını bu kez, geleneksel dokuyu ve modern tasarım detaylarını harmanlayarak yenilenen yüzüyle her öğününüze taşımaya devam ediyor.

Euro Gıda Hakkında  

Türkiye’de gıda sektörünün en büyük ve güvenilir firmaları arasında yer alan Euro Gıda; çok çeşitli turşu, konserve ve gurme soslardan oluşan bir ürün portföyüne sahiptir. Kendi markası Melis ile tüketiciye seslenirken, B2B kanadında Türkiye ve Avrupa’nın birçok büyük markası için fason üretim yapmaktadır. Ege bölgesinde İzmir’de stratejik bir lokasyonda bulunan Euro Gıda üretim tesislerinde, sebze tarlalarına yakın olmanın sağladığı avantajdan yararlanılmakta, ziraat mühendislerinin gözetimi altında üretilen sebzeleri tazeliklerini kaybetmeden fabrikaya ulaştırıp en son teknolojiyle 24 saat içinde işlemektedir. Türkiye’de sektörün en büyük fabrikasına sahip olan Euro Gıda, Avrupa’da ise ilk 10’da yer almaktadır. Euro Gıda üretiminin %60’ını ihraç etmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe