Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

“Prochef” ile 7 şef bir arada!

Zarif, estetik ve benzersiz tasarımları ile sofralarda fark yaratan Karaca, 7 farklı pratik kullanım fonksiyonlu yeni “Prochef 010” mutfak ş...

Zarif, estetik ve benzersiz tasarımları ile sofralarda fark yaratan Karaca, 7 farklı pratik kullanım fonksiyonlu yeni “Prochef 010” mutfak şefi ile mutfaklarınızda devrim yaratıyor.

Karaca; mutfağınızın ihtiyaçları için hayata geçirdiği ürünlere bir yenisini daha ekledi. Karaca’nın 7 fonksiyonu birleştiren ve mutfakta büyük kolaylık sağlayan ürünü Prochef; pratik kullanım özelliğiyle mutfaklarınızın vazgeçilmezi oluyor.

Prochef; narenciye sıkacağı, rendeleme, blender, parçalama, hamur yoğurma, mikser ve kıyma çekme özelliklerini bir arada sunuyor. Özellikle hamur yoğurma ve kıyma çekme fonksiyonları, Prochef’in diğer ürünlerden farkını ortaya koyarken, şık tasarımı, ergonomik ve rahat kullanım özellikleri ile de göz dolduruyor. Prochef, bütünsel şıklığı ile Karaca’nın tasarım anlamında eşsiz zarafetini yansıtıyor.

Prochef ile mutfakta geçirdiğiniz süreyi daha verimli kullanabilir, sevdikleriniz için birbirinden lezzetli tavuk köftesi, çiğköfte, kek ve ekmek gibi lezzetleri pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Tasarladığı ürünlerle mutfak ve sofra kategorilerinde Karaca hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe