Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şal Modelleri

Birbirinden farklı ve şık şal modelleri şık, zarif duruşu ve hoş görünümleri ile bayanların ilgi odağı olmaktadır. Hem yaz aylarında hem de ...

Birbirinden farklı ve şık şal modelleri şık, zarif duruşu ve hoş görünümleri ile bayanların ilgi odağı olmaktadır. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında rahatlıkla kullanılabilen şallar, hemen hemen her kıyafete uyum sağlamaktadır. Bu özellikleri ile de el işi sanatları arasında en çok örülen ürünler arasında yer almaktadır.  Özellikle genç kızların çeyizlerinin olmazsa olmazı olan bu ürünler rahat kullanımları ve şık tasarımları nedeni ile tercih edilmektedir.  Şiş ya da tıp ile şal modelleri olmaktadır. Şallar sizin şık görünmenize de yardımcı olan aksesuarlar arasında yer alır. Bundan dolayı kaliteli görsele sahip olan bir model tercih etmek yararınıza olacaktır. Ayrıca örülme işleminde kaliteli ip kullanımı kesinlikle yapılmalıdır. Modeli daha şık göstermenizi sağlayacaktır.
birbirindenfarklımodeller sayesinde tüm bayanlar arzu ettikleri şallara hızlı ve kolay sahip oluyorlar. Düğün nişan ve herhangi bir özel etkinliklerde bayanların elbiselerinin üzerine yakışan ürünler tabi ki de el emeği ve göz nuru ile örülen

Her Yerde Kullanabileceğiniz Örgü Şal Modelleri

Tığ ile örülen şal modelleri şık ve zarif görünümleri nedeni ile bayanların her alanda tercih ettiği kıyafet parçalarından biri haline gelmiştir. Günlük hayatta çoğunlukla yaşlıların tercihi olan modeller, serin günlerde de soğuktan korunmak için tüm bayanlar tarafından kullanılmaktadır.  Bunun dışında çoğu bayanda şalları aksesuar olarak tercih etmektedirler.  Kısaca şalların kullanım alanı tamamen sizin zevkinize kalan bir durum haline gelmiştir. Günlük yaşantınızda günlük elbiselerinizin üzerinde kullandığınız şallar ile günlük kıyafetlerinizi bile özelleştirebileceksiniz.   Koyu kıyafetlerde açık renk şallar tercih edilirken, açık kıyafetlerde de koyu renk şal modelleri tercih edilerek uyumlu bir kombin hazırlayabilirsiniz.

Tığ İşi Şal Modelleri

Tıp ile yapılan şal modelleri genellikle düğün nişan ve özel etkinlikler için kombinlenen kıyafetler ile uyum sağlamaktadır. Her model için farklı tığ numarası kullanılsa da özellikle alize yün iplerle yapılanlar çok şık ve zarif görünüyorlar. Günümüzde çoğu şal modelleri de alize ip ile yapılmaktadır.  Günlük ve özel kombinelerinizde kullanacağınız şallarını kendin de yapabilirsiniz.  Eğer el işi sanatlarını seviyorsanız, anlatımlı örgüler tekniğini seçerek kullanmak ya da çeyizinize koymak için çok güzel şallar örebilirsiniz. Motifli ve desenli şal modelleri de en çok ilgi gören modeller arasında yer almaktadır.  Bumodeller çiçeklerle yapraklar ya da bambaşka motifler birbirleri ile işlenerek yapılıyor.  Motifli şal modelleri şiringörüntüleri ile özellikle genç kızların göz bebeği oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok