Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sevdiklerinizle sıcak sohbetlerin keyfini çıkarın

LAV, özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla cama heyecan, şubat ayına da renk katıyor.  LAV’ın Liberty serisi meşrubat bardakları kışa özel tema ...

LAV, özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla cama heyecan, şubat ayına da renk katıyor. 

LAV’ın Liberty serisi meşrubat bardakları kışa özel tema ve renklerle yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz şık içecek, tatlı, smoothie sunumlarına dönüşüyor; size de sevdiklerinizle geçirilen sıcak sohbetlerin keyfini çıkarmak kalıyor.

Kış aylarında modern ve yalın tasarımıyla içinizi ısıtacak LAV’ın Liberty serisi meşrubat bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.

Soğuk kış aylarında evlerde geçirilen zaman artıyor, sevdiklerimizle paylaştığımız sofralar renkleniyor.

Uzun kış akşamlarını uzun sohbetlere taşıyan yaratıcı sofra sunumları, LAV Liberty serisinin modern ve yalın tasarımıyla zenginleşirken, şıklıktan da asla ödün vermiyor.

Günün her saatine yayılan keyifli içecek molalarını, tatlı sunumlarını, kışa mis kokular yayan tarçın çubukları daha da görünür kılarak bambaşka bir yorum katan LAV Liberty Meşrubat bardakları, sunumlarıyla da fark yaratmak isteyenlerin en gözde tercihi olmaya aday.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok