Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tencere yemeklerine en çok turşu yakışır

Kış sofralarının en sevilen tencere yemekleri Melis’in geleneksel tadıyla tüketiciyle buluşan zengin turşu seçenekleriyle tam bir ziyafete d...

Kış sofralarının en sevilen tencere yemekleri Melis’in geleneksel tadıyla tüketiciyle buluşan zengin turşu seçenekleriyle tam bir ziyafete dönüşüyor. 

Dumanı üstünde kuru fasulye ve pilav ikilisini karışık turşuyla, ağır ateşte pişen etli sebze güvecinizi Melis’in kıtır kıtır salatalık turşusuyla eşleştirebilir, ana yemeğinizin lezzet ve bereketini Melis’le artırabilirsiniz.

Türk Mutfağında tencere yemeklerinin yeri ayrıdır. Etlisinden sebzelisine, bakliyatından zeytinyağlısına kadar her yöre mutfağının en bilinen yemekleri arasında tencere yemekleri meşhurdur. Özellikle kış sofralarının ana yemeği denince akla ilk yine tencere yemekleri gelir.

Tazeliği ve gerçek turşu lezzetini bir arada sunan Melis Turşuları dört mevsim tüm sofranızın sofraların değişmez tamamlayıcısı olduğu gibi, özellikle kış mevsiminde her evde kaynayan tencere yemeklerinin de en lezzetli eşlikçisi oluyor.

İzmir’in bereketli tarlalarından toplanarak mevsiminde en taze mahsulle hazırlanan Melis turşularını tencere yemeklerinizle birlikte mutlaka deneyin.

Ana yemeğin menüsü hazır

Etli, etsiz, sebzeli ya da bakliyatla hazırladığınız tüm tencere yemeklerinizin lezzetini Melis’in çeşit çeşit turşuyla tamamlayarak akşam yemeği menünüzü kolayca zenginleştirebilirsiniz. Kuru fasulye ve pilavı Melis’in taptaze sebzelerle hazırlanan karışık turşusuyla, sulu köfteyi enfes biber turşuyla kombinleyebilir ve her türlü bakliyatla pişen tencere yemeklerinizi de Melis’in kıtır kıtır salatalık ve kornişonuyla enfes bir menüye dönüştürebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok