Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Rafine zevklerin hayat bulduğu yer

Kelebek Mutfak, country tarzındaki Lucina ile kır evi şıklığını mutfaklara taşıyor. Sade yorumuyla dikkat çeken Lucina’nın açık mutfaklara u...

Kelebek Mutfak, country tarzındaki Lucina ile kır evi şıklığını mutfaklara taşıyor. Sade yorumuyla dikkat çeken Lucina’nın açık mutfaklara uygun kullanım sağlayan detaylarının yanında farklı renk ve kapak seçenekleri bulunuyor.

Doğal ağaç dokusu sayesinde bulunduğu ortama ahşap sıcaklığı katan Lucina, sıcak ve yalın yorumuyla dikkat çekiyor. Lucina’nın tasarımındaki detaylar mutfağı kişiselleştirme imkânı verirken, fonksiyonel özellikleri kolay kullanım sağlıyor. Açık mutfaklar için de uygun olan Lucina’nın çağla yeşili, kar beyazı, buğday, kaşmir ve açık gri renk alternatiflerinde çerçeve veya düz kapak seçenekleri bulunuyor.

Antik bakır rengindeki kulpları ile nostaljik bir duruş sergileyen modelin cam kapak uygulamaları, diğer tüm kapaklarla tam bir renk ve doku uyumu gösteriyor. Mutfaklardaki dağınıklığı gizleyen kaşıklık, çöp kovası, kavanozluk, yüksekliği ayarlanabilir raflar gibi dolap içi aksesuarları ise kullanıcısına fonksiyonellik sunuyor. Ahşap sıcaklığını gözler önüne seren işlevsel ve dekoratif açık raflar Lucina’ya şıklık katıyor.

Dolapların zeminle temas eden noktalarında kullanılan PCV fitil bantı ise zamanla neme ve kullanıma bağlı olarak yaşanabilecek deformasyonların önüne geçiyor. Lucina’nın ister masa ister servis tezgâhı olarak kullanılan ahşap dokulu bir yarımadası da bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok